Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

"ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ"



ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟ
Η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για το ζήτημα του 12ου Δημοτικού Σχολείου στον Τσακό που όλες οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές και παρατάξεις, αλλά και ολόκληρη η Σχολική Κοινότητα αγωνίζονται, από οκταετίας τουλάχιστον, για να γίνει εκεί, εγείρει τεράστια ερωτηματικά για τις ενέργειες της σημερινής Δημοτικής αρχής.
Από την ανακοίνωση προκύπτει ότι οι δηλώσεις του Δημάρχου Β. Ζορμπά στην 32η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 16/10/13, περί μη ενδιαφέροντος και απόρριψης του αιτήματος από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ), δείχνουν άγνοια του θέματος και απόλυτη απραξία της Δημοτικής αρχής.
Προκύπτει, επίσης, ότι το 2011 εκδόθηκε φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 79/5-5-2011) με χαρακτηρισμό συγκεκριμένου οικοπέδου ως χώρο σχολείου, το οποίο με τη σειρά της η Τεχνική Υπηρεσία προώθησε στον ΟΣΚ.
Άπραγος και χωρίς διάθεση διεκδίκησης και ενεργειών ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ουδέν έπραξε μέχρι σήμερα για το θέμα. Τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων «στοιβάζονται» όμως στα υπάρχοντα σχολεία και θα περιμένουν από τη Δημοτική αρχή στοιχειωδώς να τα νοιάζεται. Είναι τουλάχιστον λυπηρό!
4/12/13
Το Γραφείο Τύπου
της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου