Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "TΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;"

Γίνεται πια αισθητό ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αφού μέλη της διοίκησης του δήμου ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπάρχει και η γνώμη των δημοτών και ότι πρέπει να επικοινωνούν μαζί τους. Κυκλοφορούν ερωτηματολόγια όπου για πρώτη φορά ζητούν την γνώμη τους για το ποια θέματα τους απασχολούν!

Το κάνουν και πάλι λάθος. Θα έπρεπε να έχουν ήδη άποψη για τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες.
Όμως ως μέλη της διοίκησης θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να είχαν ενδιαφερθεί για την άποψη των δημοτών καθιερώνοντας την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση που τους προτείναμε από την αρχή της θητείας τους και με επιστημονικό και έγκυρο τρόπο, να έχουν ενημερώσει τους δημότες για τα θέματα που απασχολούν την διοίκηση και να έχουν πάρει συντεταγμένα τη γνώμη των δημοτών με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

Αφού δεν το πίστευαν και δεν το έκαναν τόσο καιρό που είχαν την αρμοδιότητα και τα μέσα, πόσο αξιόπιστοι μπορεί να είναι σε προεκλογική περίοδο για τις αγνές προθέσεις τους;

Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος

2 σχόλια:

  1. Ποιος μιλάει? Μήπως εσύ πρέπει να μας.πεις τις δίκες σου προτάσεις και όχί τις προτάσεις των άλλων Δήμων ..ποσό θράσος έχεις και κοροϊδεύεις τον κόσμο? Τις δίκες σου προτάσεις. Τις δίκες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ .
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ Ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΓΙΑ "ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ" ;

    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !
    ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣE ΜΙΑ ΠΟΛΗ , ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ.

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ......
    ΔΕ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑΦΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙΣ , ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΗ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΟΙ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ" ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ .

    ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ (ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΤΡΕΠΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ , ΤΗΝ ΕΚΤΡΕΠΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ALPHA BANK ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ !

    ΓΙΑ GO ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ.

    ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ .......

    ΤΣΑΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή