Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ..."ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ"! ΧΑΛΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;"

ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
του
Σαράντου Χαλούλου
Φυσικού – Επιχειρηματία
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου
Με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση»

Συνδημότες μας, κάτοικοι του όμορφου Δήμου μας, του Δήμου Παπάγου – Χολαργού την Κυριακή  25η Μαΐου 2014, καλούμαστε όλοι να ψηφίσουμε τον νέο Δήμαρχο της πόλης μας.
Δηλαδή  τον νέο ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ  του Δήμου μας.
Αυτόν που θα αντιπροσωπεύει εμάς τους Δημότες, σε όλους τους άλλους, ΄Ελληνες και Ξένους.

Αυτόν, που θα δείχνει στους άλλους, τι ΑΚΡΙΒΩΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ.
Εμείς που τον βάλαμε στην ΠΡΩΤΗ θέση.
Όταν εμφανίζεται ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ενός Δήμου,  ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν  το επίπεδο των δημοτών που τον ψήφισαν.
Πρέπει λοιπόν, ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ του Δήμου, να έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ αντικειμενικά προσόντα. Να έχει ΑΞΙΑ και ΚΥΡΟΣ. Δεν του επιτρέπεται να υστερεί.
Πρέπει να είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ένας από τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.

Και εάν πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ δύο, τότε  ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ επιλέγουμε τον καλύτερο.
Η επιλογή του πρώτου πολίτη, δεν έχει να κάνει με συμπάθειες. Με προτιμήσεις.
Με διλήμματα.
Έχει να κάνει με τις ΑΞΙΕΣ μας. Είναι θέμα  ΑΞΙΑΚΟ. Είναι θέμα ΗΘΙΚΗΣ τάξεως.
Και η ΜΟΡΦΩΣΗ είναι βασική αξία στην ζωή μας. Με την ΜΟΡΦΩΣΗ, την ΓΝΩΣΗ
πάμε μπροστά.
Όλοι αποδεχόνται τις παραπάνω αλήθειες. Αυτό ακριβώς κάνουμε όλοι εμείς, όταν μορφώνουμε τα παιδιά μας. Για αυτό πληρώνουμε χιλιάδες ευρώ. Για αυτό στερούμαστε τα πάντα.  Για να γίνουν τα παιδιά μας καλύτερα.
Το μορφωτικό επίπεδο των κατοίκων του Δήμου μας, δεν μας επιτρέπει να μην  επικροτούμε  την ΑΞΙΑ της ΜΟΡΦΩΣΗΣ.

Δεν επιτρέπεται να επιβραβεύουμε τους αιώνιους ( από το 1994 ) φοιτητές. Αυτούς που παράτησαν τις σπουδές τους. Αυτούς, που απλά, δεν ήθελαν να αγωνιστούν για να ανεβάσουν το προσωπικό τους επίπεδο. Και όχι επειδή δεν είχαν τα «προς το ζείν».

Δεν μπορούμε λοιπόν να λέμε ναι, σε αυτούς που δεν έχουν τα προσόντα. Πως αυτοί, που δεν αγωνίστηκαν ποτέ, θα αγωνιστούν τώρα για να βελτιώσουν την ζωή ΟΛΩΝ των άλλων;
Πότε και που έμαθαν να αγωνίζονται ; Στο PC ; Στο λύκειο ;
Πως θα χειριστούν τα σημερινά, πολύπλοκα και απαιτητικά , θέματα του Δήμου;
Θα το κάνουν, μήπως, άλλοι για αυτούς;
Δεν γίνεται να επιβραβεύουμε αυτούς, που πίσω από το δίλημμα « Παπαγιώτης–Χολαργιώτης », κρύβουν
-      την τεράστια έλλειψη προσόντων που έχουν,
-      την λυσσαλέα, με νύχια και με δόντια υποστηρίξη του αρχαίου συστήματος που υπάρχει, για να συνεχίσει την ανεξέλεγκτη ύπαρξη και δράση του.
Μπορεί αυτοί, που δεν έχουν τα προσόντα, να μας αντιπροσωπεύουν;  Είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, σαν αυτούς ;

Μπορεί αυτοί να είναι πρότυπο; Τι θα πούμε στα παιδιά μας; Οτι εγκρίνουμε, ότι ψηφίζουμε την έλλειψη προσόντων;

Συνδημότες μας.
Εμείς, οι Δημότες Παπάγου - Χολαργού, πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά, ποιόν θέλουμε για Δήμαρχο στον Δήμο μας. Ποιόν θα ψηφίσουμε για ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είναι η εικόνα μας. Δείχνει τι πρότυπα έχουμε και τι ακριβώς είμαστε, εμείς οι  Δημότες Παπάγου – Χολαργού,  σε όλους τους άλλους.

Το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά αυτό.
Πρέπει λοιπόν, να ψηφίσουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ.


Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση έχει εμπιστοσύνη στην Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Κρίση των συνδημοτών μας.

56 σχόλια:

  1. Όλο το κείμενο αποδεικνύει το γιατί ΔΕΝ πρέπει να ψηφιστεί ο συνδυασμός του Πολυχρόνη Τίγκα. Ένα κείμενο χωρίς σεβασμό στο ψηφοφόρο, με διαχωρισμούς,με ψέματα, με ισοπέδωση, με ταξικά χαρακτηριστικά , με ασχετοσύνη. Δεν υπάρχει καλύτερο κείμενο για να με πείσει ότι ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσω Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και Πολυχρόνη Τίγκα . Τελικά ο κόσμος ξέρει τι κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου άγνωστε σχολιαστή πάμε πάντα με αυτόν που ταιριάζουμε. Το ίδιο έκανε και ο κος Χαλούλος. Μάθετε κύριε Χαλούλο να σέβεσθε τον εαυτό σας και αφήστε τους άλλους να τους κρίνωμε εμείς οι ψηφοφόροι οι υποδείξεις σας πέφτουν στο κενό γιατί ευτυχώς για μας και δυστυχώς για σας έχουμε το "Γνώθι σ"αυτόν"

      Διαγραφή
  2. Το παραπάνω υβριστικό σχόλιο σε βάρος δημοτικής συμβούλου, την οποία μάλιστα κατωνομάζει επαισχύντως, αλλά χωρίς να έχει το θάρρος να πει το ονοματάκι του, το σβήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο ρατσιστικό και κομπλεξικό κείμενο δε θα μπορούσατε να γράψετε. Μήπως θέλετε να απαγορεύσουμε το δικαίωμα της ψήφου σε όσους δεν έχουν Διδακτορικό;;; Με αυτό αποδεικνύετε τα κομπλεξ και τα στερεότυπα που έχετε σαν συνδυασμός, επίσης δείχνετε τον πανικό που σας έχει πιάσει επειδή δε θα εκλεγείτε. Μετά από αυτό που διάβασα ο Αποστολόπουλος είναι μονόδρομος για εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ !
      ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.
      Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ.
      ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ,ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑTI ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΜΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝ ΒΓΕΙ, ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΣ .
      Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑ, Ο ΤΙΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
      ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΗΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
      ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου τρέχα να μάθεις ποιός είναι ο καθεστωτικός που μοιράζει γεύματα και συγκεντρώσεις σε βουλευτές με την ελπίδα της εκλογής τους για ίδιο όφελος, πουλώντας τους ελάχιστους ψήφους του για την υποτιθέμενη στήριξη τους. Μάθε ποιός τρέχει στα πολιτικά γραφεία ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και σε εκδηλώσεις της Χρυσής αυγής. Γι"αυτό ψήφισε τον όμοιό σου. Σε ότι αφορά τον κο Ζήκα το θεωρώ προσβολή να τον συγκρίνεις μαζί του. Στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι οΚος Ζήκας είναι σοβαρός και αξιοπρεπής.

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και είναι ρατσιστικό να κρίνεις κάποιον αν είναι καλός ή κακός από τον αριθμό των πτυχίων του, μάθε τι σημαίνει ρατσισμός και τα ξαναλέμε.

      Όσο για το "ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" το εκλαμβάνω μόνο ως αστείο το γεγονός ότι θέλεις να παρουσιάσεις τον Τιγκα σαν ανεξάρτητο... Έλεος δε μιλάς σε καθυστερημένους.

      Διαγραφή
    4. Συμφωνώ με την παραπάνω απάντηση. Ο εκπρόσωπος του Τιγκα που γραφει σε όλα τα άρθρα σχετικά με αυτόν, θα πρεπει αν ξέρει τι τραπεζώματα έχει κάνει σε όλα τα λαμόγια τους πολιτικούς μπας και βγει... ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

      Διαγραφή
  4. Τα αποτελέσματα δεν τα φέρνει ένα άτομο μόνο του, αλλά ολόκληρη η ομάδα. Δείτε τα βιογραφικά των δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων και στους δύο συνδυασμούς, για να δείτε την ποιότητα των ατόμων και συγκρίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε κόλλημα με τα βιογραφικά των υποψηφίων!! Το δικό σου φαντάζομαι θα είναι καλύτερο!!

      Διαγραφή
  5. Οταν ένα άτομο, εκτός από προφανή έλλειψη προσόντων & αδιαφορία για την προσωπική του βελτίωση, έχει και ροπή προς την παρανομία, τότε είναι 2 φορές ακατάλληλο για να διεκδικήσει και να αναλάβει δημόσιο αξίωμα και μάλιστα αμειβόμενο αδρά από τους φόρους των πολιτών.
    Συνεπώς, αδιαφορούμε για τους κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος. Και οι δυο ειναι για τα μπαζα. Απο την αλλη ομως οπως σωστα επεσημανε ο προλαλησας , απο την Κουτρα προτιμω την Τσικρικωνη που αισθητικα ειναι και ωραια γυναικα βρε αδερφε. Περα απο την πλακα οντως ο Αποστολοπουλος εχει πολυ καλυτερα στελεχη απο τον Τιγκα και πιο σοβαρα εκτος απο μερικους αχρηστους. Ο ιδιος βεβαια αγραμματος και ανεπαγγελτος δεν εχει πειρα διοικησης. Ο Τιγκας απο την αλλη θεωρει οτι θα διοικει με μοντελο Ξυδη τυπου αρχιστρατηγου. Οπως και να το παρεις η καλυτερη επιλογη δεν υπαρχει. Προσωπικα ψηφισα λευκο οπως και θα ξαναψηφισω λευκο επειδη βαρεθηκα να επιλεγω παντα ενα μονοφθαλμο.

      Διαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ.
    Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΓΚΑ .

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΙΓΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
    ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ,ΟΧΙ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙ ΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ή ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗ Ή Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ .
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ , ΕΧΩ 12 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ .

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΥΛΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ;
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΙΔΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΝΙΟΜΑΣΤΑΝ , ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ .

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ .
    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ.
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΛΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ ΜΑΣ.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Ή ΠΑΠΑΓΟΥ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ .
    ΤΟ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΔΙΛΗΜΜΑ "ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ" ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποστολόπουλος:
    1. Αιώνιος Φοιτητής
    2. Αποτυχημένος Επιχειρηματίας (ανέλαβε την επιχείρηση του πατέρα του, μια από τις πιο δυνατές τεχνικές εταιρίες και σχεδόν την χρεωκόπησε)
    3. Ανύπαρκτος πολιτικά για εφτά ολόκληρα χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος
    Ερχεται τρεις μήνες τώρα με ένα πακτωλό χρημάτων, του εφοπλιστή πεθερού του, που το μόνο που επιθυμεί είναι να δώσει κοινωνική οντότητα στον αποτυχημένο γαμπρό του. Αυτή είναι η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά φίλε μου που μας άνοιξες τα μάτια!!

      Διαγραφή
  8. Ρε παιδια εντάξει, μπορει να μην είναι ότι καλύτερο και να μην ξέρει και γράμματα κι ο Ηλίας, αλλά από το να ψηφισω αυτόν τον γιδοβοσκό που βλέπω στην φωτογραφία παραπάνω, διαβαζοντας κιόλας αυτο το εγωιστικοκομπλεξικόαντιδημοκρατικο άρθρο του, Λιάκος και πάλι Λιάκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ.
    ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σύ ανεξάρτητε διπλωματικέ παρατηρητή μας φλόμωσες στα κεφαλαία ,γιατί μας ταλαιπωρείς στο διάβασμα

      Διαγραφή
  10. Σε ότι αφορά τον συνδυασμό του Αποστολόπουλου
    1. Με πιο πολιτικό κριτήριο επέλεξαν οι Αθανασάκου, Αυγουρόπουλος, Γκλεζάκος τον Ηλία Αποστολόπουλο όταν πολιτικά ήταν απέναντί του για τρία ολόκληρα χρόνια
    2. Πως οι Οικονόμου,, Παρίση, Βεντουζά συντάχθηκαν με τον Αποστολόπουλο όταν στο κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα του Παπάγου, το ΓΠΣ, ήταν κάθετα απέναντί του.
    Η ηγετική ομάδα του Απποστολόπουλου είναι προϊόν συναλλαγής. Αποτελεί το συνώνυμο της διαπλοκής. Αυτή η ομάδα κουβαλά ότι χειρότερο πολιτικά διαθέτει ο τόπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι απορίες εξέθεσες ρε φίλε τώρα!!! Εδώ η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ, ο Νικοπολίδης πήγε στον Ολυμπιακό όπως και ο Σπανούλης, ο Χατζηνικολάου στο STAR και το κορυφαίο, ο Άδωνις έγινε Υπουργός Υγείας και εσύ ασχολείσαι ακόμα...

      Διαγραφή
    2. Αγράμματε το πιο γράφεται με οι (ποιο) .Σου απαντάω λοιπόν με τι κριτήριο ο κ. Τίγκας άλλαζε παράταξη κάθε τέσσερα χρόνια ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΓΚΟΥΒΑΚΗΣ ΞΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΛΠ Οι εκβιασμοί και η διαπλοκή σε όλο τους το μεγαλείο

      Διαγραφή
  11. Είδαμε και αυτών που τα βιογραφικά είναι αξιοζήλευτα τι έχουν κάνει γενικά στην Ελλάδα!!! Η ποιότητα των υποψηφίων σου λέει ο άλλος. Όλα τα "μορφωτικά επίπεδα" των ανθρώπων χρειάζονται φίλε μου! Ξεκαβαλίστε τα καλάμια σας, ανοίξτε τα μάτια σας (γιατί πολύ τα έχετε κλειστά)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ .
    ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΟΥ.

    ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΓΩ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΛΑ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .
    ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΕΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ πια για ποιο λόγο τα παπαγιώτικα στρατιωτάκια, της 3ης και 4ης ηλικίας κυρίως βέβαια, ΘΕΛΟΥΝ τον ΤΙΓΚΑ!.. Για να αλλάξουν ΠΑΛΙ την απόφαση για το ΓΠΣ, ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ να κρύβονται άλλο ΟΣΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στου Παπάγου και τώρα φοβούνται μην τους την αγγίξουν οι φυσιολογικές εξελίξεις!!!... το τομαράκι τους και μόνο!!!..., σιγά μην κόπτονται για τον ενιαίο Δήμο!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΛΟΥΛΟ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ) ΚΑΙ ΠΕΣΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ" ΣΟΥ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΗ "ΠΟΡΕΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΔΗΘΕΝ???....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχεδιάζω και κατασκευάζωστην ΕΛΛΑΔΑ ( από το 2001), Επιστημονικά - Ερευνητικά Οργανα Υψηλής Τεχνολογίας Κενού, και τα ΕΞΑΓΩ σε όλοκληρο τον κόσμο.
      Πελάτες μου είναι όλα τα Πανεπιστήμια και τα Ερευνητικά Κέντρα σε όλο τον κόσμο.
      Μόνον εξαγωγική δραστηριότητα. Δεν ασχολούμε με την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    2. λες για αιώνιους φοιτητές, αλλά απο ορθογραφία σκίζεις.
      μήπως είσαι αιώνιος...μαθητής?
      μην κρίνεις για να μην κρίνεσαι...

      Διαγραφή
  15. Συμφωνώ ότι ο γιδοβοσκός είναι ένας γραφικός τύπος που αντί να πει ότι ο Ηλίας ψεύδεται, η έστω αποκρύπτει την αλήθεια για την πραγματική του ακαδημαϊκή κατάσταση ,τον κατηγορεί ότι είναι μη πτυχιπύχος (όταν η μισή Ελλάδα είναι μη πτυχιούχοι)
    Το ζήτημα όμως δεν είναι ο γιδοβοσκός αλλά:
    1. Η Αθανασάκου (ακόμη και τώρα διορίζει)
    2. Ο Αυγουρόπουλος(250.000 ευρώ από τον Νικολάου για 8 χρόνια, η μισή του οικογένεια διορισμένη στον Δήμο, τρεις μισθοί από διαφορετικά πόστα)
    3. Ο Γκλεζάκος (ας μην αναφέρω κάποιες οικογενειακές ιστορίες)
    4. Η Ρουφογάλη
    5. Η Δημητριάδου (ρωτήστε όλους στο ΠΑΣΟΚ) τι εκφράζει
    6. Ο Οικονόμου. Ο κουμπάρος του Βαρβιτσιώδη. Ρωτήστε πως βρέθηκε από τον Τίγκα στον Αποστολόπουλο και μετά διορίστηκε στο ΝΑΤ
    7. Η Παρίση. Γιατί άρΑγε ως Πρόεδρις του Τοπικής Κοινότητας έθαψε τι ΓΠΣ του Παπάγου
    Και πολλοί πολλοί άλλοι: ΧαρΚτινιώτης. Μωραίτη, Λινάκης (υποστηρίζει Ηλία και θα είναι ο αυριανός Γενικός Γραμματέας του Δήμου) κ.α
    Αυτή η ομάδα είναι ότι χειρότερο και επικύνδυνο διαθέτει ο τόπος. Παιδιά των κομματικών σωλήνων, με έναν προσωπικό στρατό από πελατειακές σχέσεις που τον εξαγοράζουν κάθε φορά για ένα κομμάτι της εξουσίας. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το πιο βλακώδες κείμενο που έχω διαβάσει ποτέ!
    Ρε γλοιώδη τύπε τι σχέση έχουν οι φοιτητές με τα πολιτικά σας!
    Τόσο μπετόβλακας είσαι άχρηστε πολιτικάντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι έγινε ρε παιδιά έπεσε γραμμή να γραφουν ομαδικά οι ΚΝΙΤΕΣ!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τη ΜΟΡΦΩΣΗ, το ήθος, τις ικανότητες και τον χαρακτήρα των ανθρώπων αγαπητοί μου δεν την πιστοποιούν τα πτυχία και τα διδακτορικά. Έχουμε άπειρα παραδείγματα που το αποδυκνύουν ακριβώς το αντίθετο. Αυτοί που μας κυβερνούν έχουν όλοι σχεδόν από τα παραπάνω. Δυστυχώς όμως μας φτάσαν εδώ που είμαστε. Οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και οι ΑΔΑΗΣ ρατσιστές που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι μπορούν να ταξινομηθούν και να προσδιοριστούν από αμφιβόλου προελέυσεως και ποιότητας μιας κόλας χαρτιού είναι απολύτως ΤΥΦΛΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για το πολίτευμά μας και το παραπάνω κέιμενο απλά πιστοποιεί για πιο λόγο ΔΕΝ πρέπει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να έχουν αξιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσοι δεν σας γουστάρουν είναι Κνίτες ρε φιλαράκο ;
    Δεν έχουμε 1974 αλλά 2013.
    Το ποτήρι το πικρό θα το πιείτε για να καταλάβετε ότι δεν ανήκουμε όλοι στους κομματικούς σας στρατούς. Ο άλλος απο πάνω βρίζει τον Χαλούλο ως άχρηστο πολιτικάντη γιατί λέει τα αυτονόητα.Τον λέει μπετόβλακα και άσχρηστο .
    Μπετόβλακας και άχρηστος είσαι εσύ φιλαράκο που με τη ψήφο σου ,ψηφίζεις όλα τα λαμόγια του Νικολάου ,της ΝΔ και του Πασοκ ,μαζεμένα.
    Ασφαλώς και έχει σχέση το ότι ένας ανεπάγγελτος φοιτητής και νέος δεν ξέρει και δεν μπορεί να διοικήσει.Αχυράνθρωπος είναι που πίσω από αυτόν θα διοικούν άλλοι .
    Απλά έχει ιστορία οικογενειακή στο Χολαργό, δημόσιες σχέσεις και αυτό εκμεταλλεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΛΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ 67 ΨΗΦΟΥΣ???... ΑΧΧΧ, ΤΑ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΑΝ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει πώς το σύστημα ήθελε να εξοντώσει τον Τίγκα. Από πάνω το επιχειρηματικό-δημοτικό-οικονομικό κατεστημένο και από κάτω το πολιτικό, ώστε την επόμενη Κυριακή να χαίρονται όλοι με την πιθανολογούμενη περιφανή νίκη του πρώτου προς το σημερινό τρίτο. Στη μέση ο Τίγκας που ξεφραγκιάστηκε, στηρίχθηκε στις δικές του δυνάμεις, με αξιοπρέπεια, ήθος, ποιότητα, επίπεδο και ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ!!! Ας ξυπνήσουμε και ας δούμε τί μας συμφέρει να έχουμε στο Δήμο μας, αχυράνθρωπους/μαριονέτες ή καταξιωμένους και ικανούς ανθρώπους; Δική μας ελεύθερη επιλογή, κανείς δεν μπορεί σήμερα να εξαπατηθεί εύκολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

      Διαγραφή
    2. Σιγά βούρκωσα... Τόσο τραπέζια έκανε ο ΤΙΓΚΑΣ σε πολιτικούς μπας και τον στηρίξουν... ξέρετε όλοι στον ίδιο Δήμο ζούμε και όλα αυτά ακουγονται! Οπότε άσε το μελόδραμα δεν πιάνει.

      Διαγραφή
  22. Οχι δεν είναι, αλλα δεν βλέπω να έχεις διαφορά απο την αργκό που χρησημοποιούν οι ΚΝΙΤΕΣ
    Επομένως, προτεινε μας κατι!! γιατι το μονο που κανεις ειναι να κρινεις, χωρις λυσεις! Οδηγησε μας! Δειξε μας τον δρόμο, σε εμας που δεν ξέρουμε! Μπες μπροστα! Αλλά φανταζομαι σε αυτες τις εκλογες ησουνα σπιτακι σου. Δεν πειραζει λουσου τωρα αυτους που κρινεις και κραζεις και αλλα μετα απο 5 χρονια να μας πεις παλι τα ιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κ. Χαλούλε, όση μόρφωση δηλώνετε πως έχετε, τόση παιδεία σας λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο κύριος Χαλούλος έθεσε πολύ σωστά το θέμα όσο και να θέλετε κάποιοι να τον υποτιμάτε.
    Έχει περισσότερη παιδεία από εσάς που τον κατηγορείτε και που νομίζετε ότι η άσκηση διοίκησης είναι μια απλή υπόθεση ενός νεαρού με λεφτά και δημόσιες σχέσεις.
    Αλήθεια, τι έγινε ο Αποστολόπουλος που έτρεχε στο μαιευτήριο όπως έγραψε το blog ;
    Όλα για τις δημόσιες σχέσεις και ουσία μηδέν.
    Για να διοικείς ένα Δήμο και μάλιστα εν καιρώ κρίσης και χωρίς λεφτά πρέπει να έχεις άλλα χαρακτηριστικά και όχι αυτά που έχει ο Αποστολόπουλος junior.
    Και διαχειριστής στη πολυκατοικία να είσαι πρέπει πλέον να ξέρεις να διοικείς ,πολύ περισσότερο σε ένα δήμο, σε μια επιχείρηση να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις άσχετα αν είναι αρεστές ή όχι.
    Εσύ που κατηγορείς τον κύριο Χαλούλο , κοίτα τη καμπούρα σου διότι και μόνο από αυτό που του απάντησες ,σημαίνει ότι ούτε μόρφωση έχεις ούτε όμως και παιδεία .
    Εγώ ήμουν αυστηρός στη κριτική μου και με τον Χαλούλο αλλά πάντα αυτό που προέχει στα κοινά είναι το κοινό συμφέρον και όχι το συμφέρον των κομματόσκυλων και των εργολάβων .

    ..........και θα είμαι αυστηρός προς όλους αλλά η αλήθεια θα λέγεται .

    Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΜΑΣ MONTPELLIER ΚΑΙ BIENNH KAI ΖΥΡΙΧΗ .
    ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ.

    ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.
    ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΤΕΡΠΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΚΥΡΙΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια γιατί δεν κατέβηκες εσύ για δήμαρχος? που απ' οτι καταλαβαίνω έχεις τα προσόντα! Κρίνεις χωρίς να δεις!! Η ειρωνεία στο κείμενο σου περισσεύει πάντως! Τι θα ψηφίσεις τελικά Αποστολόπουλο ή Τίγκα?

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ , ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.
      ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ .

      Διαγραφή
    3. ααα οκ τότες... έτσι δικαιολογούνται αυτά που γράφεις...

      Διαγραφή
  25. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΛΕΙΟΥΣ ;

    ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ 8 ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ .

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ είμαι Χολαργιώτης και σα Χολαργιώτης δε μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να με εκπροσωπήσει καλύτερα κάποιος (όπως ο κ. Τίγκας) που πήρε στο Χολαργό 986 ψήφους (6,58%) βγαίνοντας προτελευταίος από όλους τους υποψήφιους στο Χολαργό! Μόνο η κα Πολυκαλά πήρε λιγότερες ψήφους στο Χολαργό. Ακόμα και το ΚΚΕ πήρε 1.194 (7.97%). Το γεγονός πως πέρασε στο β' γύρο με τις ψήφους του Παπάγου σημαίνει πως δεν έχει επαφή με το Χολαργό και τα προβλήματά του.

    Το πλατωνικό επιχείρημα πως μόνο οι άνθρωποι με ιδιαίτερη μόρφωση πρέπει να κατέχουν την πολιτική εξουσία έχει απαντηθεί επαρκώς από τον Αριστοτέλη. Άλλωστε όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών εδώ και πολλά χρόνια διαθέτουν διδακτορικό. Αυτό δε τους εμπόδισε να εφαρμόσουν λανθασμένες πολιτικές.

    Για να είναι κανείς καλός πολιτικός οι γνώσεις δεν αρκούν. Πρέπει να έχει και ικανότητα αντίληψης των καθημερινών προβλημάτων, να μπορεί να προχωρά σε σύνθεση διαφορετικών απόψεων, να ιεραρχεί ανάγκες και να μπορεί να πείθει ώστε να διαμορφώνει πλειοψηφίες. Το επιχείρημα της έλλειψης πτυχίου είναι εξαιρετικά απλοϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λαμόγιο πολιτικέ η κοινωνία σε φτύνει κι εσύ συνέχισε να σπέρνεις τη διχόνοια.
    Δεν έχεις να δείξεις τίποτα εκτός από το μίσος, την κακία και τη βλακεία σου.
    Η χώρα κατατσράφηκε από τύπους σαν εσένα ,αλλά γέρασες και όταν σε λίγο ψοφήσεις θα ξεβρωμίσουμε από το τομάρι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ .
      ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ , ΒΡΩΜΙΑΡΗ ,ΟΥΣΤ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ .
      ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΛΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Τιγκας μάζεψε πίθηκους σαν εσένα που δεν καταλαβαίνουν ούτε τρεις γραμμές κείμενο. Το μόνο που κάνεις είναι βρίζεις τον Αποστολόπουλο;;; Πληρώνεσαι καλά για αυτό;;;

      Διαγραφή
    3. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ .ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

      ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ.
      ΒΡΩΜΙΑΡΗ Ε ΒΡΩΜΙΑΡΗ .
      ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ "ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΧΑΛΟΥΛΟΣ) " ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.
      ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΚΤΗΝΟΣ !

      ΑΝΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ,ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕ. ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΤΟΠΛΥΜΑ .

      Διαγραφή
  28. Υπάρχουν αιώνιοι φοιτητες και στον συνδυασμό του Τιγκα, και μάλιστα εκλέχτηκαν δημοτικοί συμβουλοι
    ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι τέλειος.
    Το θέμα ειναι οι θέσεις του κάθε υποψήφιου για τον Δήμο . Αμα ψάχνεις τι καπνο φουμαρει ο καθένας, δυσκολα θα βρεις τον τελειο..

    (

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται δεν το πιστεύω... Εγώ νόμιζα ότι είναι όλοι με Διδακτορικά!

      Λυπάμαι τόσο πολύ όταν ακούω τόσο χαζά "πολιτικά" επιχειρήματα. Την Κυριακή να φέρω και τα πτυχία μου μαζι για να με αφήσουν να ψηφίσω;;

      Διαγραφή
  29. Ο Παπανδρεου ο Γιωργάκης διδακτορικό είχε, και μας οδήγησε σε πτώχευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ,ΝΟΜΙΖΩ .............ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ.

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΤΥΧΙΩΝ.

      Διαγραφή
  30. Εγώ απορώ πως ένας σοβαρός άνθρωπος σαν το Χαλούλο γράφει όσα γράφει μη κοιτώντας τα μεγάλα κεφάλια του συνδυασμού του και το στρατιωτικό αρχηγό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σαλάγα τα πρόβατα μπάρμπα!
    Έχεις πολύ ωραίες πολιτικές θέσεις,
    η μία πιο ξεχωριστή από την άλλη.
    Δεν ξέρω για ποιό λόγο να σε προτιμήσω !!!
    Ζήτω ο εκλογικός αγώνας και τα επιχειρήματα σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή