Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚ! 10ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΚΟΥΡ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το επικίνδυνο παιχνίδι μιας παρέας ανηλίκων από την Θεσσαλονίκη, καθώς έγινε αιτία να χάσει ένα 10χρονο αγόρι την ζωή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το άτυχο αγοράκι μαζί με τους φίλους του έκαναν παρκούρ, όταν έπεσε σε γυάλινη οροφή, η οποία έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να βρει τραγικό θάνατο.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι, στο οποίο οι συμμετέχοντες πηδούν, χωρίς εξοπλισμό από την μία ταράτσα στην άλλη.
Ο ανήλικος με την παρέα του συνήθιζαν να παίζουν αυτό το "παιχνίδι", σύμφωνα με τους γείτονες. Ο 10χρονος προφανώς δεν υπολόγισε σωστά και έπεσε στην γυάλινη οροφή φωταγωγού 7όροφης πολυκατοικίας. Εκείνη έσπασε και ο μικρός έπεσε στο κενό.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στην οδό Μητροπόλεως 48, στην συμβολή με την οδό Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η μόνη αυτόπτης μάρτυρας, μια ηλικιωμένη κυρία, ανέφερε στην αστυνομία ότι επρόκειτο για παιδάκια που έπαιζαν μαζί και πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να πέσει.

Αυτή την ώρα καταθέτουν οι φίλοι του παιδιού.

Πηγή: Σταρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου