Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ! ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΥΠO ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ "ΚΑΤΙΟΥΣΑ"! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου,  μόνος του πήρε απόφαση να βάλει ως εμβατήριο κατά την παρέλαση την "Κατιούσα"! Πρόκειται για το Ρώσικο εμβατήριο των μπολσεβίκων στην Οκτωβριανή (!) επανάσταση. Όταν ο βουλευτής Πλεύρης τον ρώτησε αν πάρθηκε απόφαση από το ΔΣ του Δήμου, ο Δήμαρχος ανταπαντούσε "σιγά μην πάρουμε απόφαση για την παρέλαση. Ξέρετε τι λέτε;"! 
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Χαλανδρίου είναι αυτός που μαζί με την Περιφερειάρχη πρωτοστατούν στο να μην ελεγχθούν τα -τυχόν- πλαστά δικαιολογητικά, ενώ αντιδρά στην αξιολόγηση.
Έχασες την μπάλα Δήμαρχε; 


4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΜΕΣΑ, ΤΩΡΑ.
    ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΠΑΜΕ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ,ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΤΡΑΓΟΥΔΑ.ΠΑΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος Χαλανδρίου έχει πάρει την "Κατιούσα" στην κυριολεξία, με το Συριζαίο δήμαρχο.... τίποτα δεν είδαμε ακόμα! Αυτοί θα μας βάλουν να σφαχτούμε μεταξύ μας... δε σφάξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον Σίμο Ρούσο τον θυμάμαι εκεί στο Χαλάνδρι πριν από πολλά χρόνια που πήγαινε με κάτι φασιστικά κνιταριά και πλάκωναν στο ξύλο κάτι νεοδημοκράτες και πασόκους, έκαναν φασαρίες σε σχολεία και πανεπιστήμια, διέδιδαν Λένιν-Στάλιν και το Σοβιέτ, δίδασκαν το δρεπάνι είναι ο νόμος (!), έλεγαν κάτω η Ελλάς-κάτω οι Έλληνες, σιχαινόντουσαν την ελληνική σημαία και τον Εθνικό Ύμνο μας και ότι είναι ελληνικό! Αυτά για τον Σίμο Ρούσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή