Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

Ο Πέτρος Καραμανέας κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου από την πρώην Αντιδήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Κική Κούτρα, στις 25 Νοεμβρίου. Ο εκδότης θα δικαστεί από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης της κας Κούτρα! 
Ωστόσο, η υγεία του Πέτρου Καραμανέα έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, μια και εισήλθη στην εντατική του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" , όπου μετά από μερικές μέρες παραμονής σε αυτή, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και επέμβαση με τοποθέτηση stent. Μάλιστα, ο εκδότης ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα και η ζωή του διέτρεξε κίνδυνο από...



 λάθος διάγνωση που είχε γίνει σε προηγούμενο νοσοκομείο, το οποίο του είχε δώσει...εξιτήριο, λέγοντάς του να μην ανησυχεί! Οι ενοχλήσεις όμως που συνέχιζε να νιώθει ο Π. Καραμανέας τον έφεραν στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", απ' όπου τελικά εξήλθε πριν από λίγο διάστημα, με την αυστηρή προειδοποίηση των γιατρών να μην κουράζεται και να μην ταράσσεται ή συγκινείται ιδιαίτερα. Μάλιστα του είπαν να καταπιαστεί με δουλειές του μετά από ένα μήνα! 

Εμείς, για μια ακόμη φορά ζητάμε αυτή η δίκη να σταματήσει. Πρέπει να αποσυρθεί. Επιτέλους, πάνω από τις...συνοικιακές μας διαφορές υπάρχει η υγεία και η ανθρωπιά! Ας τελειώνει εδώ αυτή  η ιστορία. 
Εφόσον όμως η δίκη εξελιχθεί στο ακροατήριο, ο Βραχιολίδης που θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, θα ζητήσει από Πρόεδρο και Εισαγγελέα να λήξουν την υπόθεση με...συνοπτικές διαδικασίες, σκεφτόμενοι και την υγεία του κατηγορουμένου! Αν είναι δυνατόν να ζητάμε να ...πάρουμε το κεφάλι του εκδότη ακόμη και τώρα που αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη προσωπική του υπόθεση με την υγεία του!

5 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ?????ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ !!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ !!!!!!ΤΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΜΑΚΗ ?????ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟ !!!!!!!ΤΗΝ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ!!!!!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΓΑΙΝΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΕΙ????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙΚΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΜΕΣΑ Ή ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ , ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΑΛΜΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ !! ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟ ΞΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΥΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ !! ΠΑΡ' ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΙΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H RNOYLA !!!!!H AGRAMATH POY THN LENE STOYW PAIDIKOYS STAUMOYS ASXETH TON PAEI TON KARAMANEA GIATI??????KATI GNVRIZEI !!!!!!!!!!SIGA SIGA OLA UA MAUEYTOYN ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KYΡΙΑ ΚΟΥΤΡΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ {ΚΥΡΙΟΣ}...ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ..ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. giati kyrie makh maw den toy lew na katonomasei poiow toy eipe ayta poy egrace kai na teleivnei???ayt thn symboylh prepei na toy dvseiw kai ti enoeiw synoptikew diadikasiew sto dikasthrio ??dhladh?? ante kai ......!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή