Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΣΤΡΑΛΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

«Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη. Χρόνια Πολλά Μακεδονία. Χρόνια Πολλά Ελλάδα, από το Ορμένιο έως τη Γαύδο. Σηκώστε το κεφάλι ψηλά. Εις το επανιδείν», είπε μέσα από το cockpit, ο σμηναγός Σωτήρης Στράλης πριν σκίσει τους αιθέρες και χαθεί πίσω από τα σύννεφα για να επιστρέψει στη Λάρισα, απ' όπου απογειώθηκε. 
Εκτός από το γεγονός ότι ο ίδιος λέει «…κάποια στιγμή που είναι προμελετημένη…..», είναι δυνατόν να του έδιναν λόγο «στον αέρα» χωρίς να ξέρουν ποιος είναι και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΕΙ?
Και εάν δηλαδή έλεγε «η χώρα μας έχει γεμίσει δοσίλογυς και προδότες;"… τι θα γινότανε???
Και κάτι ακόμη: Ο συγκιεκριμένος πιλότος, το 2011 αναδείχτηκε πρώτος μεταξύ των αποφοίτων στη Σχολή ΤLP (Tactical Leadership Program) του ΝΑΤΟ στην Ισπανία και έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!  Χθες, ο Κάρολος Παπούλιας τον χειροκρότησε για δεύτερη φορά και δεν πήρε τα μάτια του από πάνω του καθ' όλη τη διάρκεια της επίδειξης.
Στον Κάρολο Παπούλια, ο γενναίος πιλότος μας τού χάραξε δυο φωνήεντα, δυο σταράτες κουβέντες για το πόσο προδοτικά έχει φερθεί στον λαό; Ρωτάμε! 

2 σχόλια:

  1. Ότι να 'ναι λες, Ο άνθρωπος είναι Αξιωματικός δεν είναι πολιτικάντης ούτε δημοσιογραφίσκος για να λέει παπαριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πιλότοι που δίνουν τη ζωή τους για να αναπνέουμε αέρα ελευθερίας, εξαθλιώνονται με τις υπογραφές του πολιτικάντη Παπούλια. Υπάρχουν πιλότοι που κάνουν αναχαιτίσεις Τούρκων αλλά την ίδια ώρα αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα! Εν ονόματι αυτών των ανθρώπων, ο γενναίος πιλότος, όταν έγινε δεκτός από τον Παπούλια, πήρε τοα συγχαρητήρια κι έφυγε; Δεν έπρεπε να τον στηλιτεύσει για τις υπογραφές που βάζει και με αυτές εξαθλιώνονται οι ένστολοι; Αν δηλαδή από τον αέρα έστελνε ένα μήνυμα και προς την πολιτικήβ ηγεσία "Μην ξεχνάτε τους πιλότους που δίνουν τη ζωή τους για να ζείτε εσείς ελεύθερα και να κυβερνάτε τη χώρα" , θα ήταν...παπαριά; Δεν θα γινόταν ντόρος και το μήνμά του θα έκανε μεγαλύτερη αίσθηση; Τι θα πει είναι Αξιωματικός και δεν είναι πολιτικάντης ή δημοσιογραφίσκος; Το ότι είναι Αξιωματικός σημαίνει ότι δεν πρέπει να στηλιτεύει τον κάθε πολιτικό εγκληματία και να υπομένει την οποιαδήποτε εξαθλίωση επειδή έτσι το θέλει ο Παπούλιας κι ο κάθε Παπούλιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή