Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ! ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ! ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ;

Έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και φέρνει άλλα ήθη και έθιμα! Αν δεν καταργήσουν τις παρελάσεις, αυτές θα γίνονται υπό τους ήχους της "Κατιούσας"! 
Όπως φαίνεται, η παρέλαση που έλαβε χώρα στο Χαλάνδρι με το εμβατήριο της "Κατιούσας" να παιανίζει, έγινε με την έγκριση της  ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Εξέδωσε μάλιστα και μανιφέστο, στο οποίο αναφέρει στον πρόλογό του: 



"Το 1940, ο λαός μας όταν βροντοφώναξε το ΟΧΙ στον κατακτητή, βροντοφώναξε το ΟΧΙ και στον φασισμό. Τον φασισμό που τόσο καλά γνώριζε γιατί τον υπέφερε από τη Μεταξική Δικτατορία"! 
Μας λένε δηλαδή ότι ο Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ στους Ιταλούς και κάλεσε στα όπλα τους Έλληνες, οι Έλληνες πήραν τα όπλα για να πολεμήσουν και τον κατακτητή αλλά και τον δικτάτορα Μεταξά! Και γιατί δεν τον έριχναν νωρίτερα; Περόμεναν το ΟΧΙ του Μεταξά για να αντισταθούν στον Μεαταξά; 
Και δεν μας λέει η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ τον φασισμό που ξαναζεί η χώρα από τους Γερμανούς κατακτητές και τους εδώ συνεργάτες τους, πώς θα τον αντιμετωπίσει; Το φασισμό που τους κλείνει τα σχολεία ή τα συγχωνεύει, τον φασισμό που απολύει δασκάλους, τον φασισμό που διαλύει την Παιδεία, που στέλνει στην απόλυση τους εκπαιδευτικούς, γι' αυτό τον φασισμό γιατί δεν λένε τίποτε;
Τελειώνει δε το μανιφέστο ως εξής: "¨Εξω οι φασίστες από τα σχολεία και τις γειτονιές. Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον".  Στείλτε τους στη Σιβηρία!
Ρε γονείς! Δεν ξέρετε τι σας γίνετε. Από ποιον γεννήθηκε ο φασισμός; Το κείμενο δε που γράφετε είναι καθαρά φασιστικό κι εμπρηστικό! Τι εννοείτε "Τσάκισέ τον"; Θα γίνετε τζιχαντιστές; Μεγαλώνετε τα παιδιά σας με αυτή τη νοοτροπία; "Τσακίστε τον, δεν θα πεθάνει μόνος του"!
Εκτός των άλλων, ο φασισμός ζει και βασιλεύει μέσα στα σπίτια σας. Η Μέρκελ και ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο έχουν μπει στα σπίτια σας και καθορίζουν τις ζωές σας. Σας στέλνουν στην ανεργία, σας ξεσκίζουν στους φόρους, σας κόβουν μισθούς και επιδόματα! Γι' αυτό τον φασισμό όμως, κάνετε την πάπια!!!

19 σχόλια:

  1. Μάκη καλά κάνεις και τους τα χώνεις. Αυτά τα ζόμπι ξέρουν μόνο να ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ και για Δήμαρχο Χαλανδρίου τον πρώην αρχικουμμουνισταρά Σίμο Ρούσο για να τους πηδούν πολύ άγρια γιατί τους αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΦΥΣΙΚΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως αντιλαμβάνεσθε ζούμε στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης, στην
    εποχή της μεγάλης παρακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ,ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

    ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.
    ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΒΡΩΜΟΛΕΤΣΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΤΕΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σεβαστούν τα κομμούνια τις 536000 ψήφους ;
    Είναι και πολύ γελοίοι , οι γονείς πρέπει να απέχουν απο κάθε σύλλογο όπως πολύ εύστοχα είπε ο 3:15
    Άντε οι ψήφοι θα ξεπεράσουν τις 600.000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπερδεψανε την π@@α με την βουρτσα τα αναρχοκουμμουνια.Δυστηχως εχουν παρει και αξιωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρέ άπλυτοι, δέν σας συμφέρει τέτοια συζήτηση,γιατί το1940,εσείς ήσασταν σύμμαχοι με τον φασισμό,γιατί απλά,ρέ ορφανά του Στάλιν,ο ''πατερούλης''ήταν σύμμαχος με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι.Συνεπώς δέν έχετε δικαίωμα να μιλάτε,γιατί εσείς δεν πολεμήσατε τον εχθρό,ούτε το Ιταλό,ούτε τον Γερμανό.Το 1941-42,όταν χάλασε η ''μπίζνα''μεταξύ των δύο ''γκάκστερς''Στάλιν&Χίτλερ,τότε θυμηθήκατε να πάρετε τα όπλα,για να πολεμήσετε...άραγε ποιόν?Γιατί τον κατακτητή δέν τον πολεμήσατε!!!ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ ΟΙ 18 ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.Προπαρασκευάσατε όμως την κομμουνιστική ΑΝΤΑΡΣΙΑ και τον συμμοριτοπόλεμο του '46-'49...Τώρα θέλετε να κάνετε και εκδρομές σε ιστορικούς τόπους?Μήπως εννοείτε τον ΜΕΛΙΓΑΛΑ???Συμμορία ήσασταν και συμμορία θα μείνετε!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και για να μην ξεχνιόμαστε...ρέ σκράπες μπολσεβίκοι,άλλο πράγμα είναι ο φασισμός και άλλο ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ...Διεθνιστές του κώλου!Και αν είναι να διαλέξω μεταξύ του Εθνικιστή από την μία και του ΠΡΟΔΟΤΗ από την άλλη,τότε διαλέγω να είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.Εσύ ''κοιμήσου'' ήσυχος και ονειρέψου ότι κυνηγάς ''φαντάσματα'',αγκαλιά με το σφυροδρέπανο,γιατί αν παραστεί ανάγκη,εγώ ο εθνικιστής θα υπερασπιστώ τα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ που τα λένε ΠΑΤΡΙΔΑ(αγνωστη λεξη για σένα). ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είστε ζοντόβολα στο Χαλάνδρι γιατί ψηφίσατε ένα πρώην αρχικνιταριό τον Σίμο Ρούσο για Δήμαρχο Χαλανδρίου που έκανε μαγκιές και τραμπουκισμούς σε πολλούς από εκεί.

    Να σας θυμίσουμε και τις δύο προγούμενες γκάφες σας Χαλανδριώτες: Ψηφήσατε Κουράση και Ζαφειρόπουλο για Δήμαρχους Χαλανδρίου και σας έκαναν σουρωτήρι!

    Είστε για γέλια εκεί στο Χαλάνδρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά να πάθουν οι Χαλανδριώτες οι προοδευτικοί .
    Η επιστολή δεν ξέρω αν την εξέδωσε ο σύλλογος γονέων γιατί η πρόεδρος είναι πρώην .
    Δεν έχουν και ανακοίνωση στο site τους.

    http://www.egch.gr/

    Η πρόεδρος τους Λίτσα-Γαλάνη - Πισιμπίση ήταν πρόεδρος , αριστερή μάλλον ΚΚΕ .
    Διαβάστε σύντομο και συνοπτικό βιογραφικό εδώ

    http://www.stasi.gr/index.php/chalandri/news/item/179-psifodeltio26042014

    13. ΓΑΛΑΝΗ - ΠΙΣΙΜΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ( ΛΙΤΣΑ)

    Βιολόγος, εργαζόμενη στο δημόσιο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού. Μέλος της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων Ερυθρού. Διετέλεσε μέλος και πρόεδρος του Σωματείου και εκλεγμένη εκπρόσωπος των εργαζόμενων στο Δ.Σ. του νοσοκομείου και στην Ομοσπονδία (ΠΟΕΔΗΝ). Πρώην πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Χαλανδρίου. Για χρόνια πρόεδρος των συλλόγων γονέων των σχολείων του Συνοικισμού (3ου δημοτικού, 6ου γυμνασίου, 3ου Λυκείου) και σήμερα του 6ου γυμνασίου. Εκλεγμένη εκπρόσωπος των γονέων του Χαλανδρίου στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ). Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου.

    http://www.egch.gr/symboulio.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://halandripedia.blogspot.gr/2013/11/3_12.html

    ΕΔΩ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗ-ΛΙΤΣΑ-ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΣΤΙΣ 12/11/2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ Σίμο Ρούσο σε θυμάμαι νέο στην δεκαετία του 80 που ήσουνα στην ΚΝΕ που πήγαινες με κάτι αρχικνιταριά απέξω στα σχολεία του Χαλανδρίου και φώναζες για ψηφίσουν οι μαθητές το ΚΚΕ!

    Επίσης Σίμο Ρούσο να μην λες ψέματα σε όλους τους Έλληνες πολίτες ότι όλα τα χρόνια οι Δήμαρχοι Χαλανδρίου έπαιζαν τον ύμνο του ΕΑΜ γιατί αυτό δεν ισχύει. Έπαιζαν τα εμβατήρια για την 28η Οκτωβρίου και τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος και εσύ Σίμο δεν πήγαινες ποτέ να δεις παρέλαση με την παρέα σου τα αρχικνιταριά γιατί σιχαινόσουνα ότι ήταν ελληνικό. Αυτά για να μην ξεχνάς.

    Στα θυμίζω αυτά εγώ ένας αριστερός που σιχαίνομαι να είμαι αριστερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  15. ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΛΙΤΣΑΣ, ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.


    http://syrizahalandriou.wordpress.com/2013/04/09/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-1%CE%BF-2%CE%BF-4%CE%BF-6%CE%BF-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-2%CE%BF-%CE%BB/




    http://halandripedia.blogspot.gr/2012/11/7-10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.avgi.gr/article/2433678/to-psifodeltio-tis-antistasis-me-tous-polites-tou-xalandriou-


    http://stokokkino.gr/article/2399/Prosagogi-7-melon-tis-dimotikis-kinisis-antiSTaSI-me-tous-Polites-tou-Xalandriou-gia-sbisimo-nazistikon-sunthimaton-se-sxoleio


    http://rednotebook.gr/2014/10/eortasmos-oxi-xalandri/



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλαδή,για να δώ αν κατάλαβα καλά,αυτή η ''κυρία'',έχει ως ''επαγγελμα'' το προεδριλίκη?Πρόεδρος εδώ,πρόεδρος εκεί,πρόεδρος και παραπέρα...!Και στο ενδιάμεσο,λίγο συνδικαλίστρια και πολύ...ΙΝΣΤΡΟΥΚΤΙΛΙΚΗ!!!Α ρέ κομμούνια,πώς τα καταφέρνετε,θα ήθελα να μάθω. ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΛΠ , ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ Ή ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ

    http://www.inedivim.gr/index.php/to-inedivim/ds


    ΕΠΙΣΗΣ , ΡΙΞΕ ΑΓΝΩΣΤΕ ΦΙΛΕ Ή ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ" ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !



    http://www.omosp-goneon-athinas.org/omosp-athinas/nfblog/

    ΑπάντησηΔιαγραφή