Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!







Οι περισσότεροι άνθρωποι, μετά από κάποια ηλικία αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν διορθωτικά γυαλιά για την κοντινή όραση, γνωστά ως γυαλιά πρεσβυωπίας Ως "κοντινή" ορίζεται η απόσταση μέχρι τα 40 εκ. από το μάτι. Τα γυαλιά πρεσβυωπίας είναι επομένως χρήσιμα κυρίως για διάβασμα και λεπτομερείς εργασίες.
Τι γίνεται όμως με τα αντικείμενα που είναι λίγο πιο μακριά; Η χρήση της μεσαίας όρασης απαιτείται καθημερινά (οθόνη υπολογιστή, κουβέντα με φίλους, στις δουλειές του σπιτιού, στο εργασιακό περιβάλλον, κλπ.).
Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο πρεσβύωπας στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί βοήθεια και στην μεσαία όραση. 
Το πρόσωπο θα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην οθόνη, τα γυαλιά πρεσβυωπίας θα κατεβαίνουν όλο και πιο χαμηλά στη μύτη, χωρίς όμως κάποια ουσιαστική λύση στο πρόβλημα.
Η ταυτόχρονη λύση στην μεσαία και κοντινή όραση είναι μόνο μία και απαντάται με τους  ειδικούς πολυεστιακούς φακούς κοντινής- μεσαίας όρασης. Δείτε λοιπόν τις λύσεις που σας προσφέρονται  (εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου