Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΚΟΥΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ!

Για τρίτη φορά θα προσέλθουν στο ακροατήριο οι Κούτρα-Καραμανέας προκειμένου να ξεκινήσει επιτέλους η περιβόητη δικαστική τους διαμάχη.
Σήμερα η δίκη αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των δικηγόρων. Η δίκη δεν αναβλήθηκε επ'αόριστον αλλά δόθηκε επί τόπου ημερομηνία διεξαγωγής. 


Έτσι λοιπόν ορίστηκε ότι η δίκη θα γίνει στις 8 Ιανουαρίου. Και είναι εύλογο ότι δόθηκε κοντινή ημερομηνία διότι πρόκειται διά του τύπου αδίκημα. 
Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και ευχόμαστε ο Θεός να μας φωτίσει όλους και ειδικά αυτούς που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη δίκη. Η δίκη αυτή δεν πρέπει να φτάσει στο ακροατήριο αλλά εφόσον υπάρχει επιμονή για να γίνει, εμείς δώσαμε υπόσχεση ότι θα δώσουμε την μάχη μας να αθω΄΄ωσουμε τον Καραμανέα. Και έχουμε πίστη ΄πορι θα αθωωθεί! 

3 σχόλια:

  1. Τι εκανε ρε παιδια αυτος ο καραμανεας και τον τρεχουνε στα δικαστηρια.Δεν θελω απαντηση του στυλ ειπε την αληθεια....θελω για ποιο πραγμα ςγραψε και τον σερνουν στα δικαστηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NA MAS PEIO ANDREAS KOTSOPOYLOS GIATI AYTOS JEREI GIATI TON DIKASE KAI AKOMH DEN EXEI PLHRVSEI TA EPIDIKASIMA EROYLIA.....TI EKANE ??? POIA ALHUEIA GRAFEI ??? MONO AULEIOS POY DEN EINAI!!!!!!KATSE KALA>...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαινω Χριστο.Τι γλωσσα μιλας?Και ειπα οχι απαντησεις του στυλ λεει την αληθεια.Ολοι ηλιθιοι εοστε εδω μεσα?

      Διαγραφή