Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ ΧΕΦΝΕΡ: ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ PLAYBOY ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ "ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ"! Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΙΑΣ 29ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ...ΠΟΥΡΟΓΕΡΟ!

Θα θέλατε να είστε στη θέση του; Εμάς μας προκαλεί εμετό η περίπτωση του Χιου Χέφνερ. Του πολυεκατομμυριούχου, ιδρυτή του Playboy με τη βιομηχανία των γυναικών-"κουνελάκια" τα οποία είχε ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή του. Διαβάστε τη μαρτυρία μιας 29χρονης και το όσα -ουσιαστικά- αναγκαζόταν να κάνει στο κρεβάτι με τον πουρόγερο. 


Την είδηση διαβάσαμε στο gegonota.net.
 Οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος για τα oργια της βίλας του Χιου Χέφνερ, με το πρώην «κουνελάκι» να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σεξoυαλικής της σχέσης με τον πασίγνωστο, 78χρονο τότε εκδότη.
Η Κέντρα Γουίλκινσον παραδέχεται πως τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και κάθε είδους παραισθησιογόνο ήταν απαραίτητα συστατικά την συνεύρεσής της μαζί του, καθώς μόνο έτσι εκείνη μπορούσε να… λειτουργήσει.
Μετά τα όσα είπε στη συνέντευξή της στη Μέλανι Σάικς, περί ερωτικών οργίων στη βίλα του Χέφνερ, η Κέντρα συνεχίζει τις πικάντικες λεπτομέρειες χαρακτηρίζοντας τις ερωτικές της βραδιές με τον μεγαλοεπιχειρηματία ως «αγώνα επιβίωσης».

«Δεν το διασκέδαζα. Οι λόγοι που με οδήγησαν να το κάνω ήταν τελείως διαφορετικοί. Ήθελα να ξεφύγω από την αθλιότητα και τη φτώχεια στην οποία ζούσα», παραδέχεται η 29χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο.«Κατάφερνα να κάνω σεξ μαζί του μόνο υπό την επήρεια αλκοόλ και κάνναβης. Ήμουν πάντα  μεθυσμένη και απολύτως ζαλισμένη όταν το κάναμε και δεν με ένοιαζε τι μου συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Τουλάχιστον όχι μέχρι το επόμενο πρωί που η δράση των ουσιών είχε περάσει», δηλώνει το πρώην κουνελάκι εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον Χέφνερ.

Η Κέντρα Γουίλκινσον έχει πάρει φόρα και μοιάζει να θέλει να ξεμπροστιάσει για τα καλά τον Χέφνερ και τις… γυναίκες του. Κάτι μας λέει πως οι αποκαλύψεις δε θα σταματήσουν εδώ και θα ακούσουμε πολλά ακόμα για την σεξουαλική δράση του Mr. Playboy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου