Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ...ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ!!! "ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ!

Από αριστερά: Κεφαλογιάννης, Σπυράκη, Ζαγοράκης, Βόζεμπεργκ, Κύρτσος. Μπουμπούκια- "πατριώτες" όλα!
Η εθνική ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό. Οι 5 ευρωβουλευτές της ΝΔ (δείτε τους και φτύστε τους μην τους ματιάσετε) εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση με την οποία εξυμνούν τον Γιούνκερ ως φιλέλληνα που έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία βοηθάει να βγει από την κρίση. Θυμίζουμε ότι το πολιτικό αυτό λαμόγιο είναι που με εντολή ξέσκισε τα αποθεματικά των ασφααλιστικών ταμείων και τις αποταμιεύσεις των ομολογιούχων με PSI. Για τρομερό φιλέλληνα μιλάμε. 
Διαβάστε την ανακοίνωση των ευρωβουλευτών της ΝΔ και σας προειδοποιούμε καθίστε κοντά στον μπιντέ γιατί μπορεί να ξεράσετε απο αηδία! 

"Σήμερα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταψήφισε την πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.
Οι δυνάμεις του ευρωσκεπτικισμού και του λαϊκισμού προσπάθησαν να  απαξιώσουν πολιτικά τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ με στόχο να δώσουν την εικόνα μιας αποτυχημένης και αλληλοσπαρασσόμενης Ευρώπης. Θυμήθηκαν σήμερα τις αδυναμίες του φορολογικού καθεστώτος του Λουξεμβούργου  αλλά παρέλειψαν να αναφερθούν στους υπόλοιπους φορολογικούς παράδεισους της ΕΕ, όπως είναι το Βέλγιο, η Μάλτα, η Αυστρία, η Ιρλανδία.
Ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ είναι ο πρώτος Πρόεδρος που εκλέχθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον πλέον δημοκρατικό θεσμό της ΕΕ. Είναι ένας διακεκριμένος φιλέλληνας πολιτικός και το έχεi αποδείξει σε πλείστες περιστάσεις. Υποστηρίζει τα εθνικά μας θέματα, βοήθησε και βοηθά τη χώρα μας στις προσπάθειές της για έξοδο από την κρίση. Η ανάληψη από τον Γιούνκερ των σημαντικών καθηκόντων του στο τιμόνι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτελεί εγγύηση για τη χώρα μας.
Με στόχο την προάσπιση του εθνικού συμφέροντος οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα εργαστούμε εποικοδομητικά για τη συνέχιση της έως τώρα αγαστής συνεργασίας μας με έναν πολιτικό που μπορεί να σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας.
Από τον κ. Γιούνκερ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  περιμένουμε να  αναλάβει πρωτοβουλία για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και τη διαμόρφωση μιας Κοινής Οικονομικής και Φορολογική;  Πολιτικής, που θα εξασφαλίζει ίσους όρους ανταγωνισμού για όλα τα κράτη μέλη".

Σχόλιο δικό μας: Προσέξτε τον επίλογό τους: Λένε στον Γιούνκερ ότι οι Έλληνες είναι φοροφυγάδες. Ενώ έχουν ξεσκίσει τον λαό και τον έχουν καταστρέψει, στον Γιούνκερ λένε ότι το μόνο πρόβλημα που θέλουμε να μας βοηθήσεις, είναι να βρούμε τους φοροφυγάδες. Κάνατε εμετό; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου