Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΔΕΙΤΕ...

Το καθεστώς σε άτακτη υποχώρηση…
Σας ενημερώνουμε ότι η δικάσιμος των προσφυγών μας κατά της κατασκευής τεμένους (ή τζαμιού) στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αναβλήθηκε εκ νέου και για πολλοστή φορά, κατόπιν αποφάσεως των εισηγητών του Συμβουλίου.

Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση εν όψει της νέας δικασίμου, η οποία μεταφέρεται για την 24η Φεβρουαρίου 2015, από εκπροσώπους της ομάδας ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ, οι οποίοι θα βρίσκονται έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας αύριο 25/11/2014 το πρωί, για ενημέρωση σε θέματα οργάνωσης των επόμενων κινήσεών μας κατά της κατασκευής του τεμένους (ή τζαμιού).


Το κατοχικό καθεστώς, για ακόμη μία φορά, αποδεικνύεται ότι απεργάζεται και πρωτοστατεί συστηματικά με νέα τεχνάσματα στην εξόντωση του Ελληνικού Έθνους και επιχειρεί να ροκανίσει και πάλι τον χρόνο, να επιβάλλει νέους αντισυνταγματικούς νόμους και έτσι να εξασφαλίσει με πονηρία και δόλο, εκείνες τις νομοθετικές προϋποθέσεις που θεωρεί ότι θα διευκολύνουν την προδοσία.
Αυτό για εμάς αποτελεί ακόμη μία σημαντική νίκη ενάντια στο καθεστώς των ελληνόφωνων εντολοδόχων. Η εντολή που είχαν ήταν να λειτουργεί το τέμενος (ή τζαμί) εδώ και 1,5 χρόνο. Αντ' αυτού, αναβάλλουν επανειλημμένα την εκδίκαση των προσφυγών μας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να τους πολεμούμε ΚΑΙ με τα δικά τους όπλα μέχρι την τελική μας ΝΙΚΗ. Και θέλουμε βοήθεια σε αυτό! Θέλουμε όλους εσάς!
Έστε έτοιμοι!
Δεν επαναπαυόμαστε!
Δεν περιμένουμε!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ

- κατά της παραβίασης των επιταγών των προγόνων μας και της παράδοσης Ελληνικού εδάφους
- κατά της παραβίασης των συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων
- κατά της παραβίασης των όρων και της επαπειλούμενης έκπτωσης της Συνθήκης της Λωζάννης
- κατά της εξάπλωσης του ισλαμικού τόξου στην Ελλάδα
- κατά της έμμεσης νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα
- κατά του σχεδίου της εισαγωγής αλλοδαπού φθηνού εργατικού δυναμικού σε αντικατάσταση των Ελλήνων εργατών
- κατά του σχεδίου αλλοίωσης του Εθνικού χαρακτήρα της Πατρίδας μας και της μετατροπής των γειτονιών μας σε πολυπολιτισμικές αποικίες
- κατά της νομιμοποίησης των εισβολέων δούλων της εγχώριας κεφαλαιοκρατίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου