Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΕΕΙΝΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΩΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ!

Ελεεινό και φρικαλέο βίντεο παρουσιάζει τον Γέροντα Παϊσιο ως σατανιστή! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα επαίσχυντο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εις βάρος του Γέροντος Παϊσίου, που -άκουσον άκουσον- αναφέρει μεταξύ άλλων πως ανήκε στο τάγμα των "Ναϊτών" και τελούσε τελετές μαύρης μαγείας για αυτό αφορίστηκε! Ξεπέρασαν κάθε όριο οι ορκισμένοι εχθροί της πίστεώς μας και με αυτό το εμετικό και ελεεινό κατασκεύασμα αποδεικνύουν πόσο φοβούνται την επίδραση που είχε η αγία φυσιογνωμία του Γέροντος ΠαΪσιου σε χιλιάδες Ορθόδοξους (Έλληνες, Ρώσους, Σέρβους κλπ).
Ο οχετός των δημιουργών του βίντεο δεν σταματάει στα παραπάνω. Πέραν ότι κατηγορεί τον Γέροντα Παϊσιο για σχέσεις με τον σατανισμό...

ισχυρίζεται χωρίς ίχνος ντροπής πως πριν από το θάνατό του είχε τρελαθεί! 
Καλή η ελευθερία του διαδικτύου αλλά όταν αυτή μετατρέπεται σε άκρατη ασυδοσία επιτέλους θα έπρεπε να υπάρχει και μια παρέμβαση των αρχών! 

Σχόλια :
Spyros Spyropoulos  
Μην δειτε το βιντεο!!! Σιγουρα καποιοι υπανθρωποι το εφτιαξαν επειδη μισουν καθε τι Ορθοδοξο που εχει βαρυτητα στους πιστους!!! Γρηγορειτε και Προσευχεσθε!!! Πολλα θα ακουσουμε αλλα "μπενακις και βγενακις"
protagoras333 
Όπως λέει και ο αγαπητός Spyros Spyropoulos δεν χρειάζεται να δείτε ένα συκοφαντικό και διεστραμμένο ψευτοβίντεο, ανώνυμων με μάσκα, που το κανάλι τους ονομάζεται Greekfox ("ελληνική αλεπού"! κουτοπονηριά, όνομα και πράμα!) που ανήκει σε δωδεκαθεϊστές πλάνους.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ YOUTUBE ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ.


1 σχόλιο:

 1. Ο Χριστός μίλησε για ΑΓΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο.
  Η αγάπη αυτή της διδασκαλίας του τσουροφλίζει
  και βασανίζει τους ανθρώπους του σκότους, τους
  ανθρώπους του μίσους.
  Γι' αυτό ο Χριστιανισμός βάλλεται πανταχόθεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή