Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΝΕΟ "ΚΑΝΟΝΙ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ! Γ@ΜΩ ΤΟ SUCCESS ΣΟΥ STORY ΣΑΜΑΡΑ...

Η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει. Τα πολιτικά λαμόγια τύπου Σαμαρά-Βενιζέλου, Μυταράκη, Βρούτση, Σταϊκούρα, μόνο ψέματα λένε για την ανάπτυξη που έρχεται. Είναι χυδαίοι ψεύτες. 
Δείτε λοιπόν το δημοσίευμα από το "Χωνί" για να δείτε ποια ακόμη μεγάλη επιχείρηση κατέρρευσε κάτω από τη...χιονοστιβάδα του Success story:

Το γεγονός αυτό μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε για τους γνωρίζοντας καθώς στην αγορά ήταν λίγο-πολύ γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η εταιρία. Μια εταιρία με ιστορία σχεδόν 100 ετών η οποία παρά τη μείωση του λειτουργικού κόστους, με συρρίκνωση του δικτύου των καταστημάτων και μείωση των ενοικίων περαιτέρω κατά 10% το 2013 αλλά και συνεχείς μειώσεις μισθών των εργαζομένων (και της διοίκησης κατά 20% πέρυσι) δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες. Ο συγκεκριμένος κλάδος επλήγει πολύ από την κρίση και οι ζημιές έφθασαν το 2013 τα 4,79 εκατομμύρια ευρώ.
Πλέον η Διοίκηση προσδοκά στα πλαίσια του άρθρου 99 την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή και επιπλέον χρηματοδότηση από τις Τράπεζες.
ΠΗΓΗ

http://www.toxwni.gr/ellada/item/31947-ixiro-kanoni-apo-pasignosti-elliniki-etairia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου