Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!

Νομίζατε ότι οι Έλληνες έδινα σκληρό,..μάθημα στον Παπουτσή όταν τον έστελναν στο σπίτι του, μια και δεν τον εξέλεξαν βουλευτή; Κούνια που σας κούναγε! Φρόντισαν τα λαμόγια-πολιτικοί του φίλοι να τον στείλουν στα παλάτια των ΗΠΑ και ο ίδιος να πίνει εις υγείαν του Έλληνα-κορόιδου! 
Φιλάκια από Νέα Υόρκη… κορόιδα!Το στρατηγείο της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές και καλύτερα προστατευμένες γειτονιές της αμερικανικής πρωτεύουσας. Εκεί στεγάζεται εδώ και περίπου έναν χρόνο ο αποτυχημένος σοσιαληστής, Χρήστος Παπουτσής με την ιδιότητα του Έλληνα συμβούλου του διευθυντή. Ο διορισμός του είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ήταν απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο αποτυχών υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τελικά διορίστηκε σ’ αυτήν την θέση και ζει σαν βασιλιάς. Τελικά μαθεύτηκε ότι παίρνει 7.000 δολάρια τον μήνα για να «σερφάρει» από την Ουάσινγκτον, ενώ στην Αθήνα τον… φυλάνε έξι αστυνομικοί!Φιλάκια λοιπόν από τη Νέα Υόρκη… κορόιδα!
Το στρατηγείο της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσινγκτον βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές και καλύτερα προστατευμένες γειτονιές της αμερικανικής πρωτεύουσας. Εκεί στεγάζεται εδώ και περίπου έναν χρόνο ο αποτυχημένος σοσιαληστής, Χρήστος Παπουτσής με την ιδιότητα του Έλληνα συμβούλου του διευθυντή. 
Έχει συνέχεια, διαβάστε...

Ο διορισμός του είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και μάλιστα ήταν απαίτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από τον Αντώνη Σαμαρά. Ο αποτυχών υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τελικά διορίστηκε σ’ αυτήν την θέση και ζει σαν βασιλιάς.Λέγεται δε ότι παίρνει 7.000 δολάρια τον μήνα για να «σερφάρει» από την Ουάσινγκτον, ενώ στην Αθήνα τον… φυλάνε έξι αστυνομικοί! Όχι θα κάτσει να σκάσει ο Παπουτσής! Μια ζωή θα τον πληρώνεις Έλληνα!

1 σχόλιο:

  1. Το Πολυτρεχνείο ΖΕΙ,αυτό μας οδηγεί!!!(Προσοχή στο όριο ταχύτητας&στο αλκοτέσττττ) ΄΄Α΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή