Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Έτοιμοι να κατεβάσουν και πάλι τα βρακιά τους  στους τροϊκανούς εκβιαστές, είναι οι Σαμαράς και οι οσφυοκάμπτες συνοδοιπόροι του στο Παρίσι! Από την ώρα που ο πρωθυπουργεύων αποδέχθηκε τον ρόλο του "κάθομαι στα τέσσερα" (όπως τον περιέγραψε ο Νίκος Νικολόπουλος), επιβεβαιώνει μέρα με τη μέρα την πλήρη υποταγή του στα κελεύσματα των εγκληματιών-τοκογλύφων. Αυτά τα καθίκια της τρόικας που μετέτρεψαν την Ευρωπαϊκή Ένωση των ισότιμων μελών-εταιρίων, σε club εκβιαστών-τοκογλύφων, σφίγγουν περισσότερο τη θηλιά στον λαιμό των πολιτικών ανδρείκελων! Αντί οι δικοί μας να τους στείλουν επιτόπου στο διάολο (κι ακόμη...


παραπέρα) δέχονται οποιαδήποτε σχιζοφρενική απαίτησή τους, που στο μόνο που στοχεύει είναι στο ξεθεμελίωμα του ελληνισμού! Και όχι μόνον αυτό, είναι τόσο άπατος ο εξευτελισμός που υφίστανται ώστε πλέον οι τροικανοί τους σέρνουν στο Παρίσι! 
Αυτοί λοιπόν οι "κομπογιανίτες-τσαρλατάνοι" της τρόικας  (έτσι τους αποκάλεσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ), απαιτούν νέες μειώσεις των συντάξεων και των μισθών, θέλουν ΦΠΑ 23% στα νησιά και γενικώς...οθωμανικό πήδημα του ελληνικού λαού! 
Έλληνόφωνοι (διότι Έλληνες δεν είστε) πολιτκοί ταγοί, είστε ρόμπες ξεκούμπωτες, προδότες μέχρι το μεδούλι, που νοιάζεστε μόνο για το πολιτικό σας τομάρι, μην διστάζοντας να ξεπουλήσετε την Πατρίδα και να θυσιάσετε έναν ολόκληρο λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου