Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΟΛΥΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου

Τον Φούρνο ΌΛΥΡΑ στην οδό Φανερωμένης 1A επισκέφτηκαν οι μικροί μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Χολαργού στις 31/10 και πήραν μέρος στο βιωματικό εργαστήριο «Πλάθω Κουλουράκια».
Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στον φούρνο, παρακολούθησαν τη διαδικασία...

παρασκευής του ψωμιού και έπειτα, με τη βοήθεια των αρτοποιών και των δασκάλων τους, ζύμωσαν και έπλασαν τα δικά τους κουλουράκια.

Το βιωματικό πρόγραμμα  «Πλάθω Κουλουράκια»  είναι μια πρωτοβουλία του Φούρνου ‘ΟΛΥΡΑ  που προωθεί τη γνωριμία  των παιδιών προσχολικής και σχολικής  ηλικίας με το επάγγελμα του αρτοποιού, την παρασκευή  του ψωμιού και τη δημιουργία νόστιμων και υγιεινών σνακ από φρέσκα υλικά.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στα καταστήματα Χολαργού  και Νέου Ψυχικού καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-15. 
Για σχολεία και παιδικούς σταθμούς που επιθυμούν συμμετέχουν το βιωματικό εργαστήριο, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Βαμβακοπούλου στο τηλέφωνο 210 6724265 και να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους.


Φούρνος ΌΛΥΡΑ
Ψυχικό: Ελ. Βενιζέλου 53 & Γ. Τερτσέτη, τηλ 210 6713603 (πλησίον πλατείας Αγίου Γεωργίου)

Χολαργός: Φανερωμένης 1Α,τηλ 210 6549562 (πλησίον στάσης Μετρό Χολαργού)

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ !
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΕ ΛΑΛΛΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΡΗΧΗ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ , ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή