Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΝΗΣΙΑ!

Η μαφιόζοι της τρόικας, μαζί με τους προδότες της κυβέρνησης Σαμαρά, έβαλαν στόχο να δολοφονήσουν τη μοναδική πηγή εσόδων αυτού του τόπου! Υπηρετώντας το σχέδιο της πλήρους εξαθλίωσης του λαού, οι εγκληματίες τροϊκανοί απαίτησαν την αύξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και στα νησιά! Και οι δικοί μας Σαμαροβενιζέλοι το αποδέχτηκαν! Με την ενέργειά τους αυτή, οι τοκογλύφοι και οι ντόπιιοι υπηρέτες τους, θα...


καταφέρουν να μειώσουν κατά 2,5 εκατομμύρια τους τουρίστες που μέχρι σήμερα επέλεγαν τη χώρα μας για τις διακοπές τους. Τα καθίκια δηλαδή της τρόικας, θέλουν να ωθήσουν τους τουρίστες σε άλλες χώρες και -όπως όλα δείχνουν- το επιτυγχάνουν με τους οσφυοκάμπτες της κυβέρνησης Σαμαρά! 
Ο βουλευτής μάλιστα του ΠΑΣΟΚ κ. Ρήγας (φωτό), δικαιολογώντας το "ναι" των δωσιλόγων του Σαμαρά-Βενιζέλου, είπε ότι "επέμεναν αφόρητα οι της τρόικας, σε τέτοιο σημείο που αν λέγαμε "όχι" τότε οι θα έπρεπε να επιβάλουμε κάθετη φορολογία σε βάρος του λαού"! Δικαιολογία γκα-γκά! Στο επιχείρημα όμως που του τέθηκε ότι "η απώλεια των 2,5 εκατομμυρίων τουριστών για τη χώρα μας θα σημάνει αυτομάτως λιγότερα έσοδα, άρα οι τροϊκανοί θα ξαναπαιτήσουν εκ των πραγμάτων πρόσθετα μέτρα  λόγω του νέου δημοσιονομικό κενού" , δεν είχε ν' απαντήσει τίποτε ο κ. Ρήγας! 
Πάνω από το κεφάλι μας έχουμε διεθνείς εγκληματίες, με τους ντόπιους νενέκους να μην μπορούν να αρθρώσουν ένα "όχι" . Και όλοι αυτοί οι προδότες μιλούν για...διαπραγμάτευση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου