Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑ ΄ΚΑΝΑΝ ΜΑΝΤΑΡΑ ΟΙ ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΙ! Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤ' ΑΛΛΩΝ! ΔΕΙΤΕ...

Μαντάρα τα έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι οιωνοσκόποι οι οποίοι με τα μερομήνια προέβλεπαν βαρύ χειμώνα και μάλιστα γρήγορη εισβολή του στη χώρα μας, από τον Νοέμβριο. Για δε τον Δεκέμβριο έκαναν λόγο για σφοδρή επιδείνωση του καιρού, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και...


χιόνια τα οποία θα κατέβαιναν χαμηλά! Δείτε τις προγνώσεις τους τις οποίες είχαμε δημοσιεύσει εδώ στον 'Ανεξάρτητο Παρατηρητή" (Οι προγνώσεις τους εδώ)
Αντίθετα απ'ότι έχουν προβλέψει οι οιωνοσκόποι, ο καιρός στην Ελλάδα παρουσιάζεται (ευτυχώς) εξαιρετικά ήπιος, με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός προέβλεψε ότι ο καιρός τα Χριστούγεννα δεν θα είναι βροχερός, η δε θερμοκρασία θα είναι απολύτως φυσιολογική! 
Οι οιωνοσκόποι τελικά είναι...αλλού γι' αλλού! 

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΜΥΡΩΝΑΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΩΝΟΣΚΟΠΟΣ?ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΙΑΣ (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΥΡΩΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΑ (ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ?ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΖΟΚΕΡ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή