Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΗ: "ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ"!

Τα κακά που έχει συσσωρεύσει στη χώρα η κυβέρνηση των προδοτών Σαμαρά-Βενιζέλου δεν έχουν τελειωμό. Κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία συνθλίβει έτι περισσότερο τη χώρα. Η κρίση του 2010 επί Παπανδρέου μοιάζει παιχνίδι μπροστά στην καταστροφή που έχουν φέρει οι Σαμαράς-Βενιζέλος. Είναι η κυβέρνηση του ολέθρου η οποία φευ, απαρτίζεται από πολιτικά σκύβαλα- τομαριστές! Θυσιάζουν τη χώρα...


και τον λαό για λίγους μήνες παραμονής στους στα κοινοβουλευτικά έδρανα! Επειδή οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν ότι θα πάνε σπίτι τους αν προκηρυχθούν εκλογές, λένε "να μείνω όσο γίνεται περισσότερο βουλευτής ώστε να μην χάσει τη αποζημίωσή μου. Να βγάλουμε και Πρόεδρο Δημοκρατίας και άσε τον λαό να πεθάνει για τον υπόλοιπο ενάμισι χρόνο"! Αυτοί όλοι λοιπόν είναι έτοιμοι να ψηφίσουν όσα νέα μέτρα σφαγής επιβάλλει η τρόικα! Αρκεί να μην απωλέσουν τα χιλιάδες ευρώ που τσεπώνουν κάθε μήνα! 
Έτσι λοιπόν, μαζί με τις ευχές για Χριστούγεννα, η καλύτερη ευχή που δίνουμε είναι να ξεκουμπιστεί πιο σύντομα η κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου