Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΧΥΔΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ O ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ  ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!

Όχι μόνο δεν έρχεται ανάπτυξη, όχι μόνο η ύφεση θα επιδεινωθεί το 2015, αλλά οι πολιτικοί εγκληματίες Σαμαράς-Βενιζέλος έχουν ήδη συμφωνήσει για παράταση του μνημονίου, όχι για ένα εξάμηνο αλλά τουλάχιστον για ένα χρόνο! 


Ο λόγος, όσο απλός είναι άλλο τόσο είναι τέτοιος που πρέπει να καθίσει στο σκαμνί τους Σαμαρά-Βενιζέλο για έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας. Στα δυόμισι χρόνια που διακυβερνούν τον τόπο έχουν εκτοξεύσει στα ύψη το δημόσιο χρέος. Το έχουν φτάσει στα επίπεδα πριν από το κούρεμα του PSI! Αυτοί οι ίδιοι πολιτικοί ολετήρες που πραγματοποίησαν το PSI κουρεύοντας το δημόσιο χρέος, μέσα στα λίγα χρόνια που κυβερνούν τον τόπο και αφού ρήμαξαν τον λαό και κατέστρεψαν τη χώρα, όχι μόνο δεν βοήθησαν την οικονομία αλλά την έφεραν στα επίπεδα προ του PSI! Άρα πάμε για νέα Μνημόνια! Επομένως η παράταση του Μνημονίου έρχεται ως άμεσο επακόλουθο της δολοφονικής για τον λαό, πολιτικής Σαμαρά-Βενιζέλου. 
Δείτε λοιπόν πού είναι σήμερα το δημόσιο χρέος:
384,529 δις ευρώ! Αυξάνει κατά 880 € το δευτερόλεπτο. Κι έχει σκαρφαλώσει στο 213% επί του ΑΕΠ! Μιλάμε για το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα κατά του λαού τον οποίο σταυρώνει για τις επόμενες 5 τουλάχιστον γενιές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου