Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"!

Στους 7 υποψηφίους για τη θέση του "Συμπαραστάτη του Δημότη" στον δήμο Παπάγου-Χολαργού, δόθηκε η δυνατότητα να μιλήσουν για 2-3 λεπτά. 
Ο Μάκης Βραχιολίδης, στην ομιλία του είπε:

Πιστεύω ότι ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη μπορεί  να λειτουργήσει εποικοδομητικά και για τα δύο μέρη. Και για την Δημοτική Αρχή και για τους δημότες. Θεωρώ όμως ότι πάνω απ’ όλα ο θεσμός πρέπει να είναι ανεξάρτητος σε όλα τα επίπεδα. Ν’ απαρτίζεται δηλαδή από υποψηφίους που δεν έχουν καμιά εξάρτηση από κόμματα ή δημοτικές παρατάξεις. Και αυτό για να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά διαπλεκόμενων σχέσεων ανάμεσα στους δημοτικούς παράγοντες, με συνέπεια να μην μιλάμε τελικά για εκλογή  αλλά για ορισμό συμπαραστάτη του δημότη.
Όλες οι υποψηφιότητες πλην της δικής μου, εναγκαλίζονται κόμματα ή δημοτικές παρατάξεις. Η κα Αναγνωστοπούλου, για την υποψηφιότητα της οποίας πληροφορήθηκα πριν από λίγο, ήταν γενική γραμματέας στο γραφείο του κ. Μανιτάκη επί τριμερούς κυβερνήσεως Σαμαρά (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ). Η κ. Ρετσινιά μέχρι πρότινος ήταν Αντιδήμαρχος του δήμου, στην προηγούμενη δημοτική διοίκηση. Το ίδιο και ο κ. Φιλιππακόπουλος, ήταν έμμισθος ειδικός σύμβουλος του προηγούμενου δημάρχου, του κ. Ξύδη. Ο κ. Καρατζάς ήταν επί χρόνια πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου κα υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου. Ο κ. Γκουβάκης, ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης βρισκόταν στα δημοτικά έδρανα Παπάγου επί 16 ολόκληρα χρόνια.
Ο κ. Θωμόπουλος, δεν είχε ποτέ δημοτικό αξίωμα, αλλά ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Κεχρή στις πρόσφατες εκλογές.
Η υποψηφιότητά μου υπενθυμίζει στους δημοτικούς συμβούλους, που απόψε καλούνται να επιλέξουν τον Συμπαραστάτη του Δημότη, ποιος είναι ο ρόλος μου στην περιοχή. Με την εφημερίδα μου, τον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή» βρίσκομαι επί δεκαετίες κοντά στους δημότες, υπηρετώντας ουσιαστικά τα συμφέροντα των περιοχών Χολαργού-Παπάγου. Ο τοπικός τύπος εξάλλου έχει αυτό το ιδιαίτερο προνόμιο, τέτοιο  που τον καθιστά συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον δημότη και τη δημοτική αρχή. Τον καθιστά δηλ. ουσιαστικό, πραγματικό συμπαραστάτη του δημότη. Δεν χρειάζεται ν’ απαριθμήσω τις επιτυχίες της εφημερίδας μου υπέρ των δημοτών και τις πολλές, καθοριστικές παρεμβάσεις της. Ο Γιάννης ο Κεχρής, ο οποίος σήμερα επέλεξε να στηρίξει άλλον υποψήφιο, έχει να το λέει ότι εξαιτίας της καταλυτικής παρέμβασης του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» απετράπη το ράλι «Ακρόπολης» στο δάσος του Υμηττού. Ακόμη και πριν από λίγες ημέρες, αίτημα των δημοτών για την ανάγκη καθαρισμού αρκετών δρόμων του Παπάγου, έτυχε της ανταπόκρισης του Δήμου, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή». Ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Αυγουρόπουλος, πληροφορήθηκε τις αιτήσεις των δημοτών από το δημοσίευμα του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» και έδρασε αμέσως.
Αυτόν τον ρόλο λοιπόν που επιτελεί ήδη η εφημερίδα μου και εν γένει ο Τοπικός τύπος καλείται να παίξει και ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη. Γιατί λοιπόν να μην εμπιστευθείτε μια υποψηφιότητα που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τα προσόντα;
Να σημειώσω τέλος ότι και ο σημερινός δήμαρχος, σε ανύποπτο χρόνο, επί προπροηγούμενης δημοτικής διοίκησης είχε εκφράσει την πρόθεσή του να τιμήσει τον τοπικό τύπο και κατ’ επέκταση  τον υποφαινόμενο, για τον ρόλο που διαδραματίζει στην περιοχή, άσχετα αν η τότε διοίκηση δεν του το επέτρεψε.
Θεωρώ λοιπόν ότι η υποψηφιότητά μου είναι και μια ευκαιρία για όλους σας να δείξετε πόσο εκτιμάτε ή τιμάτε τον ρόλο του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή» και συγκεκριμένα τον δικό μου, ως συμπαραστάτη του δημότη.

Ευχαριστώ

4 σχόλια:

  1. Κε Βραχιολίδη ειλικρινά λυπάμαι πολύ που δεν σας επέλεξαν. Δυστυχώς λειτούργησαν πάλι ο κομματισμός η ιδιοτέλεια και τα μικροσυμφέροντα. Κανείς απο ότι φάνηκε δεν ήθελε πραγματικά να στηρίξει τον ανενεργό αυτόν θεσμό. Αν υπήρχε τέτοια βούληση τότε σίγουρα θα επέλεγαν εσας. Είμαι σίγουρος ότι παρά το δυσάρεστο αποτέλεσμα θα παραμείνετε ουσιαστικός και δυνατός συμπαραστάτης μας όπως αποδείξατε με τις πράξεις σας ολα αυτά τα χρόνια. Η αξιοκρατία δεν ζει πλέον η αλήθεια όμως και το δίκιο δεν πεθαίνουν ποτέ. Σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Βραχιολιδη,η λυπηση δεν ειναι για ΣΑΣ ,αλλα γι' αυτουs τουs ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κυριουs,που δεν καταλαβαν αυτο που σχολιασε καποιοs αναγνωστηs σαs προχθεs, Οτι δεν τουs θελησε ο λαοs , αφου τουs αφησε ωs ΠΡΩΗΝ. Παντωs ο σοφοs ΛΑΟΣ ορθα λεει "το λαδι και οι φελλοι " ατυχωs για την πατριδα μαs Ε Π Ι Π Λ Ε Ο Υ Ν γιαυτο φτασαμε ωs EΔΩ . Ευχομαι στον κ. ΔΗΜΑΡΧΟ να μη το ..μετανοιωση. ''///. Καλη τυχη..-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΛΕΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.
    ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαρτημένε των διαφόρων παραγόντων του Χολαργού - Παπάγου που ποτέ δεν έγραψες ένα αληθινό και αντικειμενικό γεγονός, νομίζω ότι το αποτέλεσμα της υποψηφιότητας σου τα λέει όλα! Πάτωσες!!! Που το χες και σίγουρο ότι θα σε επιλέξουν! Η μακροχρόνια προσφορά σου, κατά την δική σου κρίση, ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα!
    Α ναι! και σταμάτα επιτέλους να κάνεις σχόλια ως "ανώνυμος" για τον εαυτό σου . . . πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή