Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ!

Την πρωτοβουλία του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" που πρώτοι πραγματοποιήσαμε εμείς πριν από μερικά χρόνια και στη συνέχεια ανέλαβε να υλοποιήσει "Το Δίκτυο Πολιτών, κάνει τώρα πράξη ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού. 
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. 
Δείτε τι προϊόντα φέρνει και πότε!


Χολαργός , 4 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραγωγών «Απευθείας», αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο, οργανώνει δράση διανομής πιστοποιημένων προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, το Σάββατο 06-12-2014, από 8.00-14.00, στο χώρο «Λόφος Τσακού», πίσω από το κλειστό γυμναστήριο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» (τέρμα οδού Σύρου-Νταμάρι-Δημοτική Κοινότητα Χολαργού).

Με το δεδομένο της σύγχρονης πραγματικότητας, που έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών σε οικονομική ανέχεια και ενόψει της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος προχωρά σε αυτό το εγχείρημα για να προμηθευτούν οι κάτοικοι της πόλης μας ελληνικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, απευθείας από τους παραγωγούς, χωρίς μεσάζοντες.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι παραγωγοί θα στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, προσφέροντας προϊόντα τους.




 Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

5 σχόλια:

  1. Η διαφορά είναι ότι εσύ έφερνες σάπιες πατάτες Μάκη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο 90% των αναφερομένων προϊόντων, οι τιμές στα σούπερ μάρκετ σε ημέρες προσφοράς είναι χαμηλότερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ LIDL ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΡΟ.
    ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

    ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΕΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣ 30 ΑΥΓΑ ΜΕ 2.22 ΕΥΡΩ .

    LIDL ΚΑΙ ΠΑΛΙ LIDL !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα κι' εγώ και τα ζύγισα, γιατί αυτοί στο Λιντλ κλέβουν στο ζύγι ! Τούτη τη φορά ήταν εντάξει, ~2,050kgr. Δηλαδή ~ 1€ το κιλό, δηλαδή φτηνότερα κι' από το ψωμί !!
      Ας πάνε τα θύματα ν' αγοράσουν ένα τσουβάλι πατάτες απ' το "απευθείας", να σαπίσουν οι μισές μέχρι να τελειώσουν :-) :-) :-)

      Διαγραφή
  4. Η όλη ιστορία είναι μια τρύπα στο νερό για να ξεφορτώνονται οι όποιοι παραγωγοί τα προιόντα που τους ξέμειναν από τις λαικές και τα οποία είναι πάντα χείριστης ποιότητας. Σε δυό μέρες σαπίζουν. Οι προλαλήσαντες έχουν απόλυτο δίκιο. Στα supermarkets μπορείς να βρεις πολύ φθηνότερα προιόντα σε μέρες προσφορών που κάνουν όλοι αυτές τις μέρες λόγω εορτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή