Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ !!!

Ταφόπλακα στα κουτσομπολιά για πιθανή συνεργασία του με το βασιλοχουντικό μόρφωμα του Τ. Μπαλτάκου έβαλε χθες ο Χρήστος Ζώης, με την παρουσία του στο SBC, στην εκπομπή του Β. Ταλαμάνγκα !!!


ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, στο πλαίσιο της πρότασης που πρώτος ο ίδιος διατύπωσε για συγκρότηση ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ !!!

Τι συμβαίνει λοιπόν ;;;
Έγινε ξαφνικά και ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ αριστερός ;;;
Προφανώς όχι, αφού άλλο αριστερός και άλλο αριστεροφοβικός και κομμουνιστοφάγος !!!
Με τη δήλωσή του αυτή ο Χρήστος Ζώης  έστειλε δύο σαφή μηνύματα.
Πρώτον, ότι δεν έχουν καμία βάση τα σενάρια συνεργασίας του με τη νέα, "σοβαρή" κατά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και καταστατικά αριστεροφοβική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Τάκη Μπαλτάκου.
Και, δεύτερον, ότι όχι μόνο δεν φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ότι έχει υποχρέωση να τον στηρίξει στο πλαίσιο της συνδιαμόρφωσης μιας σοβαρής, μετεκλογικής Κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού.
Σε πρόσφατο τραπέζι με στενούς συνεργάτες του,  ο Χρήστος Ζώης, αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τις ΡΙΖΕΣ του Τ. Μπαλτάκου, είπε επί λέξει στους συνομιλητές του ότι    <<..... μετά τον Γ. Παπανδρέου, τον Παπαδήμο, τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά, είναι δυνατόν ο μέσος Έλληνας πολίτης να φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα ;;;....>>
Και έχει απόλυτο δίκιο.
Τι το χειρότερο θα μπορούσε να κάνει στους Έλληνες ο Τσίπρας, ακόμη και αν κυβερνήσει αυτοδύναμα, μετά τα εγκλήματα των μνημονίων που διέπραξαν οι Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς και Βενιζέλος ;;;
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ;;;
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, ο Λαρισαίος πολιτικός έχει πλέον διευρύνει τον κύκλο των συνομιλητών του, αφού συνειδητοποίησε ότι το κλειδί της παραγωγικής ανασυγκρότησης της μεταμνημονιακής Ελλάδας δεν βρίσκεται στην Αθήνα, ούτε στο Βερολίνο, αλλά στις Βρυξέλλες.
Έτσι λοιπόν, το τελευταίο τρίμηνο έχει αναπτύξει διεθνείς επαφές, με αφετηρία την Ιταλία, για την οποία μάλιστα αναφέρει ότι   <<.... πρέπει να μας εμπνεύσει το παράδειγμα των Ιταλών, που πέτυχαν να μείνουν εκτός Τρόικα και Μνημονίων, επειδή συνειδητοποίησαν πολύ πριν από εμάς ότι η συγκρότηση Κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού, με τη σύγκλιση δεξιάς και αριστεράς στην κοινή λογική του κέντρου, είναι μονόδρομος επιβίωσης απέναντι στον γερμανικό ολοκληρωτισμό της Ευρώπης που φαντασιώνεται η κ.α Μέρκελ,....>>.  
Πράγματι, το παράδειγμα του κεντροαριστερού Ιταλού πρωθυπουργού ΜΑΤΤΕΟ RENTZI και του Ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος (PDI - PARTITO DEMOCRATICO ITALIANO), πρέπει να εμπνεύσει το σύνολο του ελληνικού πολιτικού συστήματος, αφού o Ιταλός πρωθυπουργός, κόντρα στις αγορές, τη διαπλοκή, τα media και το τραπεζικό σύστημα της χώρας του, κατόρθωσε να αποτρέψει την έλευση της Τρόικα στην Ιταλία, επειδή είχε την ικανότητα να διαβλέψει εγκαίρως την ανάγκη συγκρότησης Κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού ευρύτατης συναίνεσης και αποδοχής, με σαφή ιδεολογική και προγραμματική σύγκλιση, φροντίζοντας να εξασφαλίσει τη στήριξη της αριστερής πλατφόρμας του LABORATORIO DEMOCRATICO του GIANNI PITELLA, που είναι σήμερα ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, με δύναμη 191 ευρωβουλευτών και ισχυρότατη διαπραγματευτική δύναμη στις Βρυξέλλες, του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (DC - DEMOCRAZIA CRISTIANA) και προσωπικά του ίδιου του πρώην Ιταλού Πρωθυπουργού SILVIO BERLUSCONI και του κόμματός του, με αποτέλεσμα να μπορεί σήμερα να κουνάει το δάχτυλο στην κ.α Μέρκελ, επισημαίνοντας της ότι στην Ιταλία κυβερνάει αυτός και όχι το Βερολίνο, έχοντας στο πλευρό του ολόκληρη την Ιταλία που πιστεύει στην Ευρώπη των Εθνών Κρατών και στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και ενοποίηση, όπως την οραματίστηκε η Συνθήκη της Ρώμης και όχι όπως θέλει να την επιβάλει δια της οικονομικής και τραπεζικής βίας το δόγμα του Βερολίνου, οι αγορές και η κ.α Μέρκελ.
<<... Αφού τα κατάφεραν οι Ιταλοί, γιατί να μη μπορούμε να τα καταφέρουμε και εμείς οι Έλληνες ;;;;...>>   επισημαίνει στους συνεργάτες του ο Χρήστος Ζώης, πηγαίνοντας μάλιστα τη συζήτηση ένα βήμα παραπέρα, όταν εξομολογούμενος σε πολύ στενό του κύκλο την πολιτική του ατζέντα των επομένων ημερών, βάζει ως πρώτο θέμα τη σύσφιξη των ήδη καλών σχέσεων και την περαιτέρω προώθηση της συνεργασίας του με τους συντελεστές του ιταλικού success story, με  την από κοινού εκπόνηση ενός ενιαίου σχεδίου κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης ολόκληρης της Ευρώπης του Νότου, που πρέπει να περιλαμβάνει πρωτίστως τη συγκρότηση μιας ενιαίας πολιτικής πλατφόρμας των κρατών-μελών του ευρωπαϊκού νότου, προκειμένου να προκύψουν οι συνέργειες και η διαπραγματευτική ισχύς που είναι απαραίτητες για να μπορέσουμε, όλοι μαζί, να διαπραγματευτούμε από μηδενική βάση όχι μόνο το ευρωπαϊκό σύμφωνο σταθερότητας και την εθνική δημοσιονομική και νομισματική μας πολιτική, αλλά την ίδια μας την ύπαρξη με όρους εθνικής ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας.


1 σχόλιο:

  1. Καλά, είναι δυνατόν να έχουμε ως πρότυπο ή υπόδειγμα την ασκούμενη πολιτική στην Ιταλία;;;
    Έλεος !!!
    Και ένα δεύτερο:
    Από πού προκύπτει ότι το κόμμα Μπαλτάκου είναι χουντοβασιλικό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή