Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! "ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 π.μ. ΞΕΚΙΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ"!

Η επικινδυνότητα των παγωμένων δρόμων στον Παπάγου-Χολαργού ανάγκασε διευθυντές σχολείων να αγνοήσουν την ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού που διευκρίνιζε ότι τα σχολεία θα...


λειτουργήσουν κανονικά και να πάρουν μόνοι τους απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία στις 10.00 το πρωί. Όσοι από τους γονείς είχαν την φαεινή ιδέα να επικοινωνήσουν με τη διεύθυνση των σχολείων ενημερώνονται απευθείας. Το Γυμνάσιο Χολαργού (πάνω φωτό) για παράδειγμα θα ανοίξει σε μισή ώρα. 
Μπάχαλο δυστυχώς. Ενώ οι δρόμοι είναι παγωμένοι, ο δήμος Παπάγου-Χολαργού δεν μιμήθηκε αντίστοιχους όμορους δήμους, με συνέπεια να εγκυμονούνται κίνδυνοι για την σωματική ακεραιότητα των μαθητών-μαθητριών. 

3 σχόλια:

  1. Ειμαι μητερα παιδιου και θελω να ομολογησω οτι χτες βραδυ περιμενα και ακομα περιμενω την ανακοινωση του Δημου .Τι θα γινει σημερα με τα σχολεια.Θα λειτουργησουν ή οχι; Ευτυχως πηρα απαντηση απο τον Ανεξαρτητο Παρατηρητη και απο τους Διευθυντες των σχολειων που πηραν την κατασταση στα χερια τους.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΑΜΠΑΣ .

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΕΙΝΑΙ !

    ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ) !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στο δρόμο, δεν γλυστράει ; Πάλι για τετραήμερη ξάπλα το πάνε οι τεμπέληδες και αρχιλουφαδόροι του εξάωρου και των 180 ημερών το χρόνο δουλειάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή