Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! ΤΙ ΕΙΠΕ...

Στην εκπομπή του Star «Μία», μίλησε ο συγκάτοικος του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξαφανίστηκε από προσώπου γης το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων όπου σπουδάζει...


«Ήμασταν μαζί στο ίδιο δωμάτιο από πέρυσι, τέτοια εποχή. Η συγκατοίκηση ήταν καλή. Είχε τις παρέες του από πάνω, εγώ είχα τις δικές μου. Δεν κάναμε παρέα απλά μέναμε στο ίδιο δωμάτιο.» σημείωσε ο συγκάτοικος του 20χρονου ο οποίος πρόσθεσε ότι ο αγνοούμενος δεν του είχε δώσει σημάδια πως μπορεί να είναι προβληματισμένος ή στεναχωρημένος.

Σε ότι αφορά στην ημέρα της εξαφάνισης αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης έφυγε από το δωμάτιο γύρω στις 2 παρά με δύο ενώ το φαγητό στην τραπεζαρία της σχολής τελειώνει στις 2 το μεσημέρι.

«Δύο παρά 20 ανέβηκε πάνω στο δωμάτιο ο Βαγγέλης ενώ γύρω στις 2 παρά 10 με παρά 5, έφυγε. Φορούσε αυτή τη ζακέτα που γράφει ITALIA με την κουκούλα.» υπογράμμισε στην συνέχεια ο συγκάτοικος του 20χρονου φοιτητή αποκαλύπτοντας πως ενώ ο Βαγγέλης του είχε πει πως θα του αφήσει τα κλειδιά, τελικά τα πήρε τελικά μαζί του ενώ μέχρι τις 4:15 που έφυγε και αυτός από το δωμάτιο, το κινητό του αγνοούμενου νεαρού δεν είχε χτυπήσει.

Ο συγκάτοικος του Βαγγέλη, δίνει επίσης πληροφορίες για την καθημερινότητα του 20χρονου στη σχολή. «Φέτος ήταν όλα καλά. Δεν είχα ακούσει να τον ενοχλεί κάποιος. Ο Βαγγέλης, περνούσε αρκετές ώρες στο δωμάτιο και ανέβαινε και πάνω με τα παιδιά. Με όλους τους Κρητικούς έκανε παρέα. Τον είχα δει πολλές φορές να βγαίνει με όλους μαζί. Στο πρώτο έτος τον ενοχλούσαν λίγο αλλά φέτος δεν είχα ακούσει κάτι. Δεν μου είχε πει ποτέ κάτι για κάποια κοπέλα και ούτε είχα αντιληφθεί, να σας πω την αλήθεια.»

Όλοι κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει τον σπουδαστή, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

«Είναι ήσυχο παιδί, μπορώ να πω μέχρι και πολύ ήσυχο. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πειράξει κανέναν και ήταν πολύ κλειστός στο εαυτό του. Πολύ δύσκολα θα έβγαζε τα προσωπικά του να τα πει σε κάποιον. Και σε μένα που συγκατοικούσαμε δεν έλεγε τα προβλήματα του. Κάτι που τον απασχολούσε, δεν το έλεγε. Όταν ήταν σκεπτικός κάποιες φορές, τον έβλεπα που καθόταν στο κρεβάτι. Το μόνο που τον απασχολούσε ήταν τα μαθήματα», σημειώνει ο συγκάτοικός του προσθέτοντας ότι στη σχολή επικρατεί αυτή τη στιγμή, το κλίμα της άγνοιας. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έγινε, ποιος το έκανε και δεν μπορούμε. «Είναι πολύ παράξενο, Δεν μπορούμε να βρούμε μια άκρη. Η έκκληση είναι αν μας ακούει, να επικοινωνήσει μαζί μας, πρώτα απ' όλα με τους γονείς του που ανησυχούν, έχουν πεθάνει οι άνθρωποι από την αγωνία και να έρθει εδώ κοντά μας ξανά.»

Εν τω μεταξύ, οι αρχές χτένισαν την περιοχή των Ιωαννίνων και τη λίμνη, όμως οι έρευνες έφτασαν και στην Αθήνα, καθώς πληροφορίες θέλουν να έχει εμφανιστεί ο Βαγγέλης στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, όπου και εξετάζεται το υλικό από το κλειστό κύκλωμα. Συμφοιτητές και φίλοι του 20χρονου αγωνιούν για τον σπουδαστή από το Ρέθυμνο και μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί.

«Ήταν από τα καλύτερα παιδιά, συμπαθητικός, αγαθός, ήρεμος, δεν είχε κανείς πρόβλημα μαζί του. Όταν έμαθα για την εξαφάνιση ήταν συγκλονιστικό γιατί ο Βαγγέλης ήταν δικό μας παιδί, στεναχωρήθηκα πολύ, όπως όλοι, εύχομαι να γυρίσει πίσω σώος...» λέει ένας συμφοιτητής του 20χρονου ενώ ένας άλλος αναφέρει «Περιμένουμε ότι θα γυρίσει, αύριο, μεθαύριο, σήμερα;»


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου