Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Δεν πήρε το λεωφορείο για τα Γιάννενα ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, όταν εξαφανίστηκε από την γαλακτομική σχολή των Ιωαννίνων όπου φοιτούσε. Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, έδειξε ότι...

δεν ήταν ο Βαγγέλης το παιδί που πήρε ο οδηγός του αστικού, εκείνη την ημέρα και ώρα από την στάση έξω από τη σχολή. Ήταν ο συγκάτοικός του, ο οποίος είπε στην εκπομπή ότι πήρε το λεωφορείο και αναγνώρισε τον οδηγό ενώ βρέθηκε και η κοπέλα που ο οδηγός πήρε μαζί με το αγόρι και η οποία βεβαίωσε ότι δεν ήταν με τον Βαγγέλη στη στάση.
Συνεπώς, καμία ένδειξη δεν υπάρχει που να μαρτυρά ότι ο Βαγγέλης πήγε στα Γιάννενα ή κάπου αλλού. Αντίθετα, βγήκε πεζός με το φουτέρ μέσα στην παγωνιά γύρω στις 2 και μετά από λίγο, γύρισε στη σχολή όπου τον είδε κάποια συμφοιτήτρια και έκτοτε, μέσα από τη σχολή, χάνονται τα ίχνη του.
Η Αγγελική Νικολούλη, μίλησε με τον συγκάτοικό του αγνοουμένου Ρεθεμνιώτη αλλά και με την "σκληρή" παρέα των Κρητικών που του έκανε τη ζωή δύσκολη, με καψόνια και βίαιη συμπεριφορά. Όπως είπαν στο "Φως στο Τούνελ", η βία που ασκούσαν στο Βαγγέλη ήταν "πλάκα". Παράλληλα αρνήθηκαν ότι πρόσφατα είχαν δέσει τον Βαγγέλη σε καρέκλα, ότι τον είχαν κλείσει στη ντουλάπα και τα άλλα γεγονότα που έχουν καταγγελθεί μέσα από τη σχολή στην εκπομπή.
Παράλληλα, με στοιχεία που έφτασαν στην εκπομπή, η συγκεκριμένη παρέα, με την παραβατική συμπεριφορά της είχε απασχολήσει και πέρυσι την διοίκηση της σχολής. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία, είχε αποφασιστεί η αποπομπή τους από τη σχολή, κάτι που δεν έγινε, μετά από παρέμβαση Κρητικού πολιτικού.
Την ίδια ώρα, υλικό από την κάμερα γειτονικού βενζινάδικου δείχνει τον Βαγγέλη, να περπατά εκνευρισμένος στο πεζοδρόμιο, λίγο παρακάτω από την σχολή, μόνο με το φούτερ του, λίγα λεπτά μετά την εξαφάνισή του. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ακολουθεί άλλο άτομο, το οποίο δεν αναγνωρίστηκε ότι αποδείχτηκε αν ακολουθούσε το Βαγγέλη ή αν πέρασε τυχαία. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον συγκάτοικο του αγνοούμενου, ο Βαγγέλης έφυγε χωρίς μπουφάν, αφήνοντας πίσω το κινητό και το πορτοφόλι (βρέθηκαν) αλλά παίρνοντας τα κλειδιά του δωματίου, κάτι που έκανε τον συγκάτοικο να σκεφτεί ότι το παιδί θα πήγαινε κάπου εντός της σχολής και θα επέστρεφε σύντομα.
Οι έρευνες εντός και εκτός σχολής συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση ενώ παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου