Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"! 15 ΛΕΥΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!!!

Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ. 
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! 

"Και οι τρεις υποψηφιότητες είναι αξιόλογες, δεν μπορώ να πάρω θέση για κάποια συγκεκριμένη" είπε δημοσίως ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος λίγο πριν ξεκινήσει η 2η ψηφοφορία για την εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη στον Παπάγου-Χολαγού, αναφερόμενος στις υποψηφιότητες ...


για "Συμπαραστάτης του Δημότη", της κας Αναγνωστοπούλου, του Βαγγέλη Θωμόπουλου και του Μάκη Βραχιολίδη. Φαίνεται όμως πως είχε δοθεί ήδη γραμμή από τον ίδιο να ψηφίσουν  λευκό οι δημοτικοί του Σύμβουλοι! Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε σε μια πρωτοφανή παρωδία για τον ίδιο τον θεσμό. Σε σημείο που αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος αναφώνησε "Ντροπή"! 
Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα ο κ. Κουγιουμτζόπουλος είχε προτρέψει τους δημοτικούς συμβούλους να υπερψηφίσουν τον Βραχιολίδη ως πρωτεύσαντα στην πρώτη εκλογική διαδικασία. Τόνισε ότι ο θεσμός πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει και να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη. Γι' αυτό ζήτησε να ψηφιστεί ο πρώτος σε ψήφους της 1ης εκλογικής διαδικασίας. 
Όμως, οι δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας είχαν πάρει ήδη...γραμμή πλεύσης από τον Δήμαρχο, μια και oι περισσότεροι από αυτούς ψήφισαν λευκό! Βρέθηκε και ένα ψηφοδέλτιο άκυρο! Σημειώνεται ότι ανάμεσα στα λευκά είναι και τα 2 της παράταξης του "Δικτύου Πολιτών". 
Κυριολεκτική διακωμώδηση του θεσμού! Δημοσίως ...λέμε όλοι είναι αξιόλογοι υποψήφιοι αλλά πίσω από το παραβάν τους "θάβουμε"! 
Για την ιστορία θυμίζουμε ότι ο Βραχιολίδης πήρε 5 ψήφους, τις ίδιες ψήφους πήρε και ο Θωμόπουλος, ενώ η κ. Αναγνωστοπούλου έλαβε 2 ψήφους! 
Είναι βέβαιον ότι στην επόμενη εκλογή ανοίγει διάπλατα ο δρόμος να υπερψηφιστεί η επιλογή του Δημάρχου, Π. κανελλόπουλος, ο και...εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά! 
Αυτή είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση σήμερα κυρίες και κύριοι!

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ
    " ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ " ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΟ ΖΩΟΝ,ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΗΘΗΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ MONTPELLIER ΚΑΙ ΓΕΝΕΥΗ !!!

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΑ ΩΣ "ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ" .

    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ !

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ .

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ .
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΠΟΛΥ ,ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .

    ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ .

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ;

    ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΖΩΑ , ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΑΣ, ΑΕΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΔΕΛΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΕΛΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ !!!

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΩΝ !!!!

    ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ !!!

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε να σε προσλαβει καποιος ρε βραχιολοδη γιατι μας επριξες τα αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή