Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!

Έφερε τους υποψήφιους, έστησε μια κακόγουστη παράσταση, είπε "Και οι τρεις υποψηφιότητες είναι αξιόλογες,  για να βγαίνουν τελικά από την κάλπη το ένα μετά το άλλο λευκά ψηφοδέλτια! Αυτό που συνέβη...


στον Δήμο Ππάγου-Χολαργού δεν πρέπει να έχει προηγούμενο σε άλλον δήμο! Κοροϊδία, εμπαιγμός, όχι μόνον προς τους υποψήφιους αλλά και προς το σώμα του δημοτικού συμβουλίου! Εμπαιγμός προς τον ίδιο τον θεσμό τον οποίο υποτίθεται πρέπει να υποστηρίξει πρώτος απ'όλους ο Δήμαρχος! 
Είναι πασιφανές ότι ο δήμαρχος δεν ήθελε κανέναν από τους παρόντες υποψήφιους να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη. Ούτε τον κο Θωμόπουλο ούτε την κα Αναγνωστοόπουλου, και δεν ήθελε ούτε τον Βραχιολίδη! 
Κι ας έλεγε ότι "και οι τρεις υποψηφιότητες είναι αξιόλογες "!!! 
Γι' αυτό μιλάμε για αμπαιγμό. Διότι την ίδια ώρα είχε δρομολογήσει την....καρατόμησή τους μέσω των συνεχόμενων λευκών ψηφοδελτίων! 
Και βεβαίως, η ιστορία αυτή κατέδειξε πως ενήργησαν ως...μαριονέτες οι σύμβουλοι του δημάρχου Αποστολόπουλου!  
Κρίμα και πάλι κρίμα, ειδικά επειδή όλα αυτά εκπορεύονται από νέο άνθρωπο! 

4 σχόλια:

  1. ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ !! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ ........... 4 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ ανώνυμε αποστολοπουλε, απαντάς κιόλας ειρωνικά;Ε!!! Βλακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακη μην σταματησεις ποτε να βαζεις υποχηφιοτητα
    Ακομα και οταν εκλεχθει συμπαραστατης του δημοτη εσυ να πηγαινεις καθε βδομαδα στο δημαρχειο και να λες θελω να γινω εγω και οχι αυτος.
    Βρες και 2-3 μπαρουφες να λες και ανεβαζε καθε εβδομαδα αρθρο που να λεει οτι εσυ επρεπε να ησουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι ανικανοι και πως πισω απο ολα κρυβονται να νεφελιμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή