Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ: "22 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ"!

Είκοσι δύο ιδιωτικά συμφωνητικά κατέθεσε ο αν. Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στις 30 Ιανουαρίου 2015, δύο ημέρες, δηλαδή, αφότου ανέλαβε...


τα υπουργικά καθήκοντα του, με αμοιβή 12% επί των ακαθάριστων αποδοχών, που θα διασφαλίσουν οι πελάτες του, όπως δημοσιεύει tovima.gr.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, προκύπτει, ότι η δικηγορική εταιρεία
«Κατρούγκαλος και Συνεργάτες», που ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014, μετά την εκλογή του κ. Κατρούγκαλου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν έχει καταθέσει ούτε ένα συμβόλαιο στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, έως την ημερομηνία των Βουλευτικών Εκλογών, δηλαδή έως τις 25 Ιανουαρίου 2015. 
Αντιθέτως, στις 30 Ιανουαρίου 2015, δύο ημέρες, δηλαδή, μετά την ανάληψη των Υπουργικών του καθηκόντων, η εταιρεία του αν. Υπουργού Δ.Μ., Γιώργου Κατρούγκαλου, καταθέτει στον Δ.Σ.Α., 22 πανομοιότυπα συμφωνητικά και κατοχυρώνει σε όλα αμοιβή 12%, επί των ακαθάριστων αποδοχών που θα διασφαλίσουν οι πελάτες του.
Και τα 22 συμφωνητικά προβλέπουν, ρητώς, ότι στην περίπτωση διάλυσης της εταιρείας Κατρούγκαλου (διαλύθηκε  δύο εβδομάδες αργότερα) τα δικαιώματα της αμοιβής ανήκουν αποκλειστικά στον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου