Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΙΚΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ, ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!


Αυτοί είναι μερικοί από τους ηρωϊκούς Χολαργιώτες (μαθητές, προσκόπους, δασοπυροσβέστες) οι οποίοι έκαναν τη δική τους παρέλαση, αψηφώντας την "εντολή" του Δήμου, μια και ελάχιστα λεπτά πριν από την έναρξή της, την ακύρωσε! 

Έτσι, παρήλασαν μπροστά στους λίγους κατοίκους-δημότες, τη απουσία της Δημοτικής Αρχής!
Χειροκροτήστε τους. Αυτά τα παιδιά μάς κάνουν υπερήφανους. Εμείς συγκινούμαστε, κλαίμε κυριολεκτικά από εθνική περηφάνειαη αλλά και ελπίδα για το αύριο αυτού του τόπου!!!

Ο Κωνσταντίνος Βελισσάριος έγραψε τα παρακάτω στο προφίλ του στο facebook:

"Η σημερινή παρέλαση υπό βροχή.

Αφού είχαν τα παιδιά τόσην ώρα μέσα στη βροχή και περίμεναν, οι...

επίσημοι του δήμου μας αποφάσισαν και ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα ότι η παρέλαση ακυρώνεται λόγω βροχής και θα γίνουν μόνο οι καταθέσεις στεφάνων και η εκδήλωση στο χώρο του δημαρχείου.
Μετά την κατάθεση των στεφάνων, έφυγαν για την εκδήλωση, αγνοώντας κάποια τμήματα τα οποία αφού είχαν φάει τη βροχή μέχρι εκείνη την ώρα, περίμεναν την ολοκλήρωση της κατάθεσης των στεφάνων για να παρελάσουν.
1ο λυκείο Χολαργού (μάλλον),
ένα δημοτικό,
οι εθελοντές δασοπυροσβέστες και το 2ο Ν/Π Χολαργού.

Πραγματικά ντροπή είναι η μόνη επιεικής λέξη που μπορώ να βρω για να χαρακτηρίσω αυτή τους τη στάση.

Οφείλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον αντιπρόεδρο της βουλής κο Μπαλάφα ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε ότι κάποια τμήματα παρέλαυναν παρέμεινε στο χώρο μέχρι να περάσουν.

Και για να προλάβω κάποιους πιθανόν κακόβουλους που θα σχολιάσουν, όχι δεν ανήκω πολιτικά στο χώρο του κυρίου Μπαλάφα, απλώς πρέπει κάποτε να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".

1 σχόλιο:

  1. Mπράβο στη νεολαία μας που αποφάσισε να παρελάσει τιμώντας την Εθνική Επέτειο.Ευτυχώς που απουσίασε η δημοτική αρχή.Δεν χρειάζονται στην πόλη μας άρχοντες που φοβούνται μήπως η βροχή τους χαλάσει την κόμμωση ή το κοστούμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή