Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΣΟΚ! ΚΙ' ΑΛΛΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΡΑΣΤΕΣ 4 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ!

Η επίθεση που δέχεται η χώρα μας είναι πολυμέτωπη. Η λαθρομετανάστευση αποτελεί πλέον σοβαρή απειλή για το κάθε ελληνικό σπίτι. Δεν μιλάμε για όλους του μετανάστες και μην μας πουν ρατσιστές γιατί θα τους πάρει ο διάολος. Μιλάμε για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί πλέον, αυτή που δημιουργεί  ασφυξία στη χώρα. Κάθε καρυδιάς καρύδι μπαίνει τη χώρα. Εγκληματίες κάθε είδους και αυτό αποτελεί απειλή για κάθε ελληνικό σπίτι. 
Βιασμός 19χρονης Ελληνίδας σημειώθηκε προ ημερών από 4 Πακιστανούς...

Όπως αναφέρει το defencenet.gr σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της παθούσης το περιστατικό του βιασμού έγινε το περασμένο Σάββατο.
Ένας εκ των πακιστανών πρότεινε στην νεαρή κοπέλα να πάνε μαζί στο σπίτι του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έπειτα πήρε ταξί λέγοντας στον ταξιτζή, να την πάει σε οποιοδήποτε μετρό κοντά στο κέντρο. Στο ταξί μπήκε και ο πακιστανός, χωρίς την άδεια της κοπέλας.
Όταν το ταξί έφτασε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο πακιστανός τράβηξε με την βία το κορίτσι έξω και εξαφανίστηκε.
Ο πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του. Η κοπέλα βιάστηκε τρεις φορές. Οι δύο την κρατούσαν και άλλοι δύο την βίαζαν.
Ο ένας από αυτούς μάλιστα τράβαγε το όλο περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.
Η κοπέλα μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της φύση και παρά φύση τους ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.
Εκεί κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει γυμνή στον δρόμο ουρλιάζοντας βοήθεια.
 Μια γυναίκα που τυχαία πάρκαρε το αμάξι της εκείνη την στιγμή, είδε την κοπέλα και την άφησε να μπει στο αμάξι.
Την ώρα που την ρώταγε τι έχει συμβεί, είδε από τον καθρέφτη τους 4 πακιστανούς να τρέχουν προς το μέρος της. Αμέσως έβαλε μπρος και οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα όπου και προχώρησε σε καταγγελία.  Η κοπέλα κατέθεσε όλα όσα της είχαν συμβεί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι. Όταν έφτασε η αστυνομία οι τέσσερις Πακιστανοί είχαν εξαφανιστεί,
 Έξω από το σπίτι βρίσκονταν πεταμένα τα ρούχα του κοριτσιού και η τσάντα της κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Νικολάου. Ένας από τους πακιστανούς, παραφύλαγε διακριτικά στο σημείο προφανώς για να δει πότε θα φύγει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον αντιλήφτηκαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια ως ύποπτο. Εκεί η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν από τους τέσσερις βιαστές της και η αστυνομία τον συνέλαβε.
Περιττό να προστεθεί πως μετά την δίκη του ενός τουλάχιστον πακιστανού και τη ελαφρά ποινή που θα του αποδοθεί αυτός απλά θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς να απελαθεί.
Γι΄αυτό λέμε και ξαναλέμε: μην αφήνετε τα παιδιά σας, τις κόρες σας να κυκλοφορούν ελεύθερες στο δρόμο και ειδικά στην Αθήνα! Κινδυνεύουν! 
Και βεβαίως για όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν μην περιμένετε ενημ'ερωση από τα κανάλια. Αυτά δείχνουν ό,τι τους υποδεικνύουν...

6 σχόλια:

  1. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι πρωτοφανή και φρικιαστικά και κανένας ΑΛΗΤΗΣ δεξιός είτε αριστερός δεν μιλάει . Τις τελευταίες 15 ημέρες οι κανίβαλοι λαθρομετανάστες της Αμυγδαλέζας έχουν ΒΙΆΣΕΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ 10 ΑΠΡΟΣΤΆΤΕΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . Τα ΜΜΕ κρύβουν τους ΒΙΑΣΜΟΥΣ με εντολή της αριστερής ανθελληνικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της ΨΟΦΟ ΔΕΞΙΑΣ . Οι νεοέλληνες δεν δίνουν σημασία γιατί δεν πρόκειται για τα παιδιά τους και οι αριστεροί γκιαούρηδες της Μέρκελ πουλημένια τομάρια του κερατά συμπαραστέκονται στους κακόμοιρους Πακιστανούς . Αυτή είναι η κατάσταση σε αυτή την βρωμο χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τον ''αναλάβει'' η γνωστή(στους λαθροέποικους και μόνο σ' αυτούς) δικηγόρος,που έχει πάρει την ''εργολαβία'' υπερασπίσεως για όλα αυτά τα αποβράσματα,θα τον βγάλει ανήλικο(θα 'ναι,δεν θα 'ναι στα 15;;) και μετά την δικαστική απόφαση,θα κυκλοφορεί ελεύθερος,γιατί απλά,θα έχουν καταργηθεί και οι φυλακές ανηλίκων και θα μπορεί το καθίκι να συνεχίσει να βιάζει,να κλέβει και να σκοτώνει Έλληνες,Ελληνόπουλα,γιαγιάδες και παππούδες!! Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας,ότι τα ρημάδια τα ευρώ,την μία τα έχεις,την άλλη τα χάνεις και μετά τα ξανα φτιάχνεις...Αν ''σβήσει'' το γένος των Ελλήνων,δεν θα υπάρχει επιστροφή!Αυτή είναι η πραγματική απειλή,για το ΕΘΝΟΣ!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΝΟΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ......... ΟΒΡΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ [ ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΗΚΟΥΣ ] ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ.............. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεσηκωθείτε ρε ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ξεσηκωθείτε . Είναι ΝΤΡΟΠΗ να βιάζουν τα παιδιά σας οι Πακιστανοί και να σκύβεται το κεφάλι . Τι χάλια είναι αυτά δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο σε αυτήν την χώρα . Εσείς ρε ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ της αριστεράς τόσο βρώμικοι και σάπιοι είστε που καταπίνετε τα πάντα . Πως κατάντησε αυτός ο λαός έτσι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ . ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια κυβέρνηση που θα φροντίζει για τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή