Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!

Ό,τι ακριβώς έκαναν οι προηγούμενοι (βλέπε Σαμαράς-Βενιζέλος-ΓΑΠ), το ίδιο ακριβώς κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το αποκάλυψε με δηλώσεις του σήμερα ο γ.γραμματέας του κόμματος κ. Κορωνάκης στον ΑΝΤΕΝΝΑ. Σε...


ερώτηση της Χριστίνας Κοραή που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, αν η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Βαρουφάκης στις 20 Φεβρουαρίου τους αφήνει ικανοποιημένους, ο κ. Κορωνάκης απάντησε ότι το πρόγραμμα είναι κακό αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, έπρεπε να το υπογράψουμε γιατί η χώρα ασφυκτιούσε και ήταν μια βάση για να ξεκινήσουμε!!! 
Ό,τι ακριβώς έκανε ο ΓΑΠ όταν αναγκάστηκε να υπογράψει το Μνημόνιο και να συνάψει δανειακή σύμβαση, γιατί δεν θα είχε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, ό,τι έκαναν οι Σαμαράς-Βενιζέλος που υποχρεώνονταν να υπογράψουν μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους για να αποφύγουν τα χειρότερα, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε (σύμφωνα με τα λεγόμενα του γ.γραμματέα του κόμματος) να υπογράψει ένα κακό πρόγραμμα στις 20 Φεβρουαρίου (που έχει τη δανειακή σύμβαση στο αγγλικό δίκαιο και η Ελλάδα δεν μπορεί να βγάλει κιχ) γιατί...δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς! 
Και αυτό οι κύριοι της κυβέρνησης Τσίπρα που μας δουλεύουν, το λένε διαπραγμάτευση και ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια! 
Όταν λέμε ότι ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες, λέτε να κάνουμε λάθος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου