Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚ!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ένα tweet χαρακτηρίζει ... "εθνικιστικά" τα συνθήματα των ΟΥΚ! Είναι από τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει σε ένα βάθος χρόνου να καταργηθούν οριστικά οι παρελάσεις ως εθνικιστική-ιμπεριαλιστική στάση της χώρας μας, κάτι που δεν πρέπει να ισχύει για την Ελλάδα! 
Αυτά έχοντας στο μυαλό του ο κ. Παπαδημούλης έγραψε το παρακάτω tweet:

"Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση,είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο".
Το defencenet.gr σημειώνει: 
Τι τον ενόχλησε; Οτι στο βίντεο που υπάρχει αναρτημένο στο διαδίκτυο ακούγεται τμήμα των ΟΥΚ να φωνάζει «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».
Και ότι το τμήμα της Σχολής Ευελπίδων ακούστηκε και το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα,που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα»!
Το απόσπασμα με τα ΟΥΚ βρίσκεται στο 1'24''. Το ότι αποθεώνοντας από χιλιάδες λαού οι παρελαύνοντες παρά την βροχή που έπεφτε αυτό δεν έχει σημασία κατά τον Δ.Παπαδημούλη.
Προφανώς έπρεπε να τραγουδούν την Γ'Διεθνή οι ΟΥΚάδες. Και ποια είναι η "πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας"; Οι γονυπετείς ικεσίες και το "στα τέσσερα" του Α.Σαμαρά;
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε

8 σχόλια:

  1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ;
    ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ;
    ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ;

    ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ , ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ :

    Φεγγαράκι μου λαμπρό
    φέγγε μου να περπατώ
    να πηγαίνω στο σχολειό
    να μαθαίνω γράμματα,
    πράγματα, σπουδάγματα
    του Θεού τα πράγματα
    (να μαθαίνω κι αργαλειό
    για της νύφης το προικιό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς και σε αυτό το ποιηματάκι θα αντιδράσει ο κύριος ευρωβουλευτής γιατί έχει μέσα τη λέξη "Θεός". Κάτι έχει ο κύριος με την πατρίδα και την ορθοδοξία. Δεν βλέπω να αντέχει πολύ ο Καμμένος με αυτούς. Καλή πρόταση για τραγούδι είναι το "περνά η μέλισσα"

      Διαγραφή
    2. ΕΥΣΤΟΧΟ ....ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ !!

      Διαγραφή
  2. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαριτήρια ατα ΟΥΚ συγχαριτήρια στους Εύελπιδες συγχαριτήρια στους Ένοπλους Πολίτες Οπλίτες που εδώ και χιλιάδες χρόνια στην ζωή τους έταξαν να ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ . Ντροπή στην ξενόφερτη αριστερά την ξένη ακρίδα που εδώ και πολλά χρόνια υποσκάπτει τα θεμέλια του Γένους . ΑΡΚΑΔΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η κυρία Κατριβάνου ενοχλήθηκε βλέπω...
    Πάντως, καλά κάνουν... διότι όλους αυτούς τους ανθέλληνες κάποιοι τους ψήφισαν! Δεν βγήκαν μόνοι τους! Οπότε, ας προσέχαμε...

    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BF%CF%85%CE%BA-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9

    ΑπάντησηΔιαγραφή