Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΠΑΘΟΝΤΕΣ!!! ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!

Άρχισαν να φτάνουν στην εφημερίδα μας καταγγελίες επαγγελματιών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για την "επίθεση" όπως χαρακτηρίζουν την στάση της Δημοτικής Αρχής σε βάρος των επιχειρήσεών τους. 
Συγκεκριμένα δύο περιπτώσεις χαρακτηριστικές, είναι:

1. Η επιχείρηση Μεταφορές-Μετακομίσεις ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ που στεγάζεται στην Λ. Μεσογείων 214 βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόγνωση! Ο Δήμος έστειλε απόφαση στον επιχειρηματία ότι του στερεί πλέον τις 2 θέσεις στάθμευσης που του είχε χορηγήσει ο ίδιος ο Δήμος για τα οχήματά του!
Πώς θα δουλέψει πλέον αυτός ο επαγγελματίας; Πού θα βάλει τα οχήματά του όταν τον καλέσουν για μεταφορά/μετακόμιση; Θα τρέχει στουδιαόλου τη μάνα να πάρει με τα πόδια του το φορτηγάκι του για να πάει εκεί που τον καλούν; Πάει ο...πελάτης, χάθηκε, πήγε σε άλλον! 

Ήρθε λοιπόν η δημοτική αρχή να ακυρώσει τις αποφάσεις που βλέπετε πιο πάνω και να στερήσει από τον επαγγελματία Παντελιά τις θέσει στάθμευσης για τα οχήματά του! Αυτά καταγγέλλει ο κ. Παντελιάς κι εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα, ο άνθρωπος θα βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του! 
Πάμε στην επόμενη πείπτωση.

2.  Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου που βρίσκεται επί της πλατείας Παλαμά είναι σε απόγνωση! Όπως μας είπε, ο δήμος του έστειλε χαρτί με το οποίο του ζητεί 20.000 ευρώ για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου (πεζοδρομίου) που κάνει έξω από το περίπτερό του. 
Όπως λέει το ποσό είναι δυσβάσταχτο και δεν αδυνατεί να το δώσει! Πάει δηλ. και αυτός για κλείσιμο;

Λέγεται ότι ο δήμος έχει αποστείλει και σε άλλα περίπτερα παρόμοια ή και μεγαλύτερα ποσά. Στην εποχή της κρίσεως και των λουκέτων που ζούμε, ο Δήμος τι νομίζει ότι μπορεί να επιτύχει με τέτοια...ραβασάκια των 20.000 ευρώ και πλέον που αποστέλλει; Ότι θα τα πληρώσουν οι επαγγελματίες; Ή μήπως θα τους αναγκάσει να βάλουν λουκέτο μια ώρα αρχύτερα;
Για δείτε το καλύτερα παιδιά, εκεί στον Δήμο!

Η κα Παναγιώτα Σταυροπούλου της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, πού είναι; Την έχουμε καλέσει πάρα πολλές φορές στο τηλέφωνό της αλλά δεν το σηκώνει...

5 σχόλια:

  1. Αχ, κύριε Παντελια μου, δεν ξέρατε δεν ρωταγατε. Τι τα θέλατε τα συγχαρητήρια και τις επιστολές ευχαριστησης προς την κυρία αντιδήμαρχο. Να τι παθαίνει κανένας άμα δεν προσέχει. Μην ανησυχείτε όμως, στη θέση σας θα μπει άλλη εταιρία μεταφορική, και θα γίνετε και εσείς "έργο " για την επόμενη προεκλογική περίοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν βρίσκω το λογο που γίνεται όλη αυτή η σύγχυση! Οι άνθρωποι βγάζουν απλά το ψωμί τούς! Σαν κάτοικος της γειτονιάς ξέρω καλά πως κανένας από τους δυο πότε δεν έχει δημιουργήσει ππροβλήματα είναι λοιπόν κρίμα και άδικο να αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στις επιχειρήσεις τους ! Ο δήμαρχος κανονικά πρέπει να βοηθάει τους δημότες του και όχι να κλείνει τις επιχειρήσεις τους! Θα θελα να παρακαλεσω την δημοτική αρχή να το ξανά σκεφτεί! Απορία εις άξιον βέβαια πως γίνεται όλες οι "παραβάσεις" να γίνονται επι δημαρχία Αποστολόπουλου;;;;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυγουρόπουλε αυτό το περίπτερο ανήκει σε μια Ελληνική ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και αν το κλείσετε η κατακραυγή του κόσμου θα σας κατασπαράξει . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ σήμερα που η κρίση μαστίζει χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις να δείχνετε το πιο σκληρό και απάνθρωπο πρόσωπο ενός στυγνού εργοδότη εις βάρος μιας σκληρά δοκιμαζόμενης πολύτεκνης Ελληνικής οικογένειας ΄Εσύ μορείς να δώσεις λύση και πρέπει να το κάνεις σεβόμενος τον εαυτόν σου πρώτα και έπειτα κάποιες αξίες που πιστύω ότι υπάρχουν ακόμα σε αυτόν τον τόπο . ΑΡΚΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλείται ο συνήγορος του Δημότη να πάρει δημοσίως θέση στα ζητήματα των δύο συν δημοτών και ελεύθερων επαγγελματίων
    1) περιπτεράς στη πλατεία Κωστή Παλαμά , πρόστιμο 20.000€ γιατί πωλούσε εφημερίδες...Επειδή ειχείχε κάνει το λάθος να πουλάει πάνω σε τελάρα!
    2) ο δεύτερος επεπαγγελματίας επειδή έχει σιδεροσολες 3 πόντων χωρίς ταμπέλα του είπαν να τα βγάλει... Κύριε Κανελλόπουλε ο δεύτερος είναι δικός σας! (Καλά μα πάθει γιατι μας είχε πρίξει να ψηφίσουμε Αποστολόπουλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεβαια κανεις δεν σκεπτεται οτι η εν λογω μεταφορικη επιχειρηση χρησιμοποιει πανω απο 20 χρονια ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ - ΔΗΜΟΣΙΟ χωρο επι του δρομου για να σταθμευει τα οχηματα της (αραγε πληρωνει εστω και κατι ελαχιστο στο δημο ή ειναι δωρεαν παραχωρηση ?) ενω ειναι υποχρεωμενη απο το νεο νομο μεταφορων να διαθετει περιφραγμενο, ιδιοκτητο χωρο σταθμευσης. Αν δεν το κανει ο δημος , θα το κανει το Υπουργειο Μεταφορων . Εξαλλου οι μεταφορικες δουλευουν 99,9 % με τα τηλεφωνα, μπορουν να παρκαρουν οπουδηποτε , ακομα και στην Κορινθο που λεει ο λογος , κανεις δεν παει στην εδρα τους για να κλεισει μεταφορα. Αντε να παει ο μεταφορεας στο σπιτι του πελατη για να δει τα πραγματα. Αρα μιλαμε μονο για διαφημιση, μια και ο εν λογω χωρος σταθμευσης ειναι επι της λεωφορου Μεσογειων , σε εμπορικοτατο μερος του δημου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή