Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΤΑΙ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Οι αυριανοί"Έλληνες"! Με τη ψήφο των εθνοπατέρων μας! Όχι υπηκοότητα αλλά  ελληνική ιθαγένεια θα τους δίνουν
Αυτός ο λαός οδεύει στην αυτοκατάργησή του! Ισοπεδώνουν τα πάντα οι βουλευτές μας! Θα βαφτίζουν Έλληνα οποιονδήποτε παραμένει επί 5 χρόνια στη χώρα μας και κάνει οικογένεια και παιδιά εδώ! Η προδοσία...


γίνεται μεγαλύτερη αν ληφθεί υπόψιν ότι εξομοιώνουν τους όρους "ιθαγένεια" με "υπηκοότητα". Ουσιαστικά καταργούν την υπηκοότητα και στη θέση της βάζουν την ιθαγένεια! Έτσι, ο λαθρομετανάστης που πέρασε τα σύνορα και μπήκε στη χώρα μας, αφού έχει φτιάξει τα χαρτιά του κι έχει νομιμοποιηθεί θα ονομάζεται και "Έλληνας" και θα εγείρει απαιτήσεις επί της ελληνικής γης! 
Κάπως έτσι μετά από μερικά χρόνια το ελληνικό έθνος θα αυτοκαταργηθεί. Στη θέση των αυτοχθόνων Ελλήνων θα έχουμε τους Αφγανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς και τελειωμό δεν έχει! ΠΡΟΔΟΣΙΑ δίχως τέλος. 
Δείτε ποια κόμματα τοποθετήθηκαν υπέρ του δόλιου αυτού νομοσχεδίου....

Υπέρ του νομοσχεδίου τοποθετήθηκαν οι εισηγητές του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και των ΑΝΕΛ, η ΝΔ επιφυλάχθηκε, η Χρυσή Αυγή καταψήφισε ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών».

Πάντως, ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισήμανε ότι το κόμμα του έχει ισχυρές επιφυλάξεις για μια σειρά άρθρων που θα τις αναδείξει κατά την σχετική συζήτηση στην επιτροπή.
 

4 σχόλια:

  1. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΌΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ,ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10.000 Αυτοκτονίες τα τελευταία 5 χρόνια συγκλονίζουν όλη την Γη εκτός από τους ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς . . Συγκλονίζει όλο τον κόσμο η μαρτυρία ΣΟΚ του πατέρα που ο γιός του έπεσε στις γραμμές του τρένου στην Ακρόπολη πριν λίγες ημέρες . 10.000 αθώες ψυχές αδικοχαμένες από τους ΑΛΗΤΕΣ , ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ και της ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ . 10.000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΟΙ Έλληνες από το ΣΑΠΙΟ καθεστώς της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ [δεξιάς και αριστεράς] που καταδυναστεύουν και ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ τον τόπο μας τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς να έχει τιμωρηθεί κανείς . Εκατομμύρια ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα μετατρέψουν την όμορφη χώρα μας σε Συρία ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ κάθε ΑΠΙΣΤΟ σε λίγα χρόνια . Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι η ΥΠΟΥΛΗ προσπάθεια της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ βρωμο αριστεράς ,με πρόσχημα την ανθρωπιστική κρίση , [κανείς δεν την αμφισβητεί] να αλλάξει την σύνθεση του πληθυσμού στην χώρα μας με την ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ μεταφοράς εκατομμυρίων ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ από το Πακιστάν , Αφγανιατάν , Συρία , Αλγερία , Σουδάν και Νιγηρία προκειμένου να ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ την Πατρίδα μας . ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΜΟ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ με ΕΝΤΟΛΗ Κίσιγκερ και των Αμερικάνων Ιμπεριαλιστών [Νέα Τάξης Πραγμάτων] . 300.000 Ελληνόπουλα έχουν ΔΙΩΧΘΕΊ στο εξωτερικό από τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , ΡΗΜΑΔ , ΠΟΤΑΜΙΑ , ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ και ΑΠΑΤΡΔΕΣ αριστερούς σε ένα ελεεινό ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από προσώπου Γης την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας . ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ σε λίγο καιρό δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε . Τα εγκλήματα σας εναντίον του Ελληνικού Γένους που άντεξε χιλιετίες δεν θα μείνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ . Αυτή την φορα θα πληρωσετε ακριβα τις ΠΡΟΔΟΣΊΕΣ σας σταλινικά απόβλητα......... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στην ΞΕΝΗ ακριδα . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.000 Αυτοκτονίες τα τελευταία 5 χρόνια συγκλονίζουν όλη την Γη εκτός από τους ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς . . Συγκλονίζει όλο τον κόσμο η μαρτυρία ΣΟΚ του πατέρα που ο γιός του έπεσε στις γραμμές του τρένου στην Ακρόπολη πριν λίγες ημέρες . 10.000 αθώες ψυχές αδικοχαμένες από τους ΑΛΗΤΕΣ , ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ , ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ και της ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ . 10.000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΈΝΟΙ Έλληνες από το ΣΑΠΙΟ καθεστώς της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ των ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ [δεξιάς και αριστεράς] που καταδυναστεύουν και ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ τον τόπο μας τις τελευταίες δεκαετίες χωρίς να έχει τιμωρηθεί κανείς . Εκατομμύρια ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα μετατρέψουν την όμορφη χώρα μας σε Συρία ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ κάθε ΑΠΙΣΤΟ σε λίγα χρόνια . Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι η ΥΠΟΥΛΗ προσπάθεια της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ βρωμο αριστεράς ,με πρόσχημα την ανθρωπιστική κρίση , [κανείς δεν την αμφισβητεί] να αλλάξει την σύνθεση του πληθυσμού στην χώρα μας με την ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ μεταφοράς εκατομμυρίων ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ από το Πακιστάν , Αφγανιστάν , Συρία , Αλγερία , Σουδάν και Νιγηρία προκειμένου να ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ την Πατρίδα μας . ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ με ΕΝΤΟΛΗ Κίσιγκερ και των Αμερικάνων Ιμπεριαλιστών [Νέα Τάξης Πραγμάτων] . 300.000 Ελληνόπουλα έχουν ΔΙΩΧΘΕΊ στο εξωτερικό από τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ , ΡΗΜΑΔ , ΠΟΤΑΜΙΑ , ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ και ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ αριστερούς σε ένα ελεεινό ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ από προσώπου Γης την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες είναι κάτω από τα όρια της φτώχειας . ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΡΩΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ σε λίγο καιρό δεν θα έχετε μέρος να κρυφτείτε . Τα εγκλήματα σας εναντίον του Ελληνικού Γένους που άντεξε χιλιετίες δεν θα μείνουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ . Αυτή την φορα θα πληρωσετε ακριβα τις ΠΡΟΔΟΣΊΕΣ σας σταλινικά απόβλητα......... ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ στην ΞΕΝΗ ακριδα . ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ
    1.ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΧ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.
    2.Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΣ
    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή