Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΡΟΥΓΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ": "ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ UCK ΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ..."

"ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ; Με ποιο δικαίωμα φοράει έτσι την στολή και γιατί...


ο ΑΓΕΣ που τον συνοδεύει το επιτρέπει και δεν του είπε τίποτα ; Συνηθίζεται οι ΥΕΘΑ να φορούν την στολή του σχηματισμού που επισκέπτονται αλλά κόσμια, όχι αυτό το χάλι!! ΛΥΠΑΜΑΙ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ Ή ΣΤΟ ΙΡΑΚ Ή ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ...../ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ......
ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ....ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΛΙΔΗΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.....ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ...ΜΟΝΟ ΣΚΑΡΠΙΝΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙ...ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ UCK ΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ.....ΤΙ ΡΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ ΚΛΠ. PANOS THE GREATEST COUNTER-UCK ...Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ......"

Θανάσης Δρούγος
Στρατιωτικός Αναλυτής. 

Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι δεκάδες σχόλια (αρνητικά ή θετικά για την κριτική που ασκεί ο Θανάσης στον ΥΠΕΘΑ) υπάρχουν κάτω από την ανάρτησή του. Ιδού μερικά:


2 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Καμμενος θα φτιαξει ΤΕΜΕΝΟΣ για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ και μάλιστα θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 1 εκατομ.ευρώ!
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ και ειπε σε όλες τις μουσουλμανικες στρατιές που τις ονόμασε πρόσφυγες,ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI AΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ,ΚΑΜΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή