Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ METRON ANALYSIS ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Δημοσκόπηση τηλεφωνική που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο από την Metron Analysis δίνεται στο φως της δημοσιότητας (δημοσιεύεται από το pronews.gr) . Ωστόσο είναι αναξιόπιστη, μια και τα  γεγονότα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αυτό που διαπιστώνει η ίδια η εταιρεία είναι η ανοδική πορεία του κόμματος Λαφαζάνη. Αυτό και μόνο καταδεικνύει ότι τις επόμενες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, που η εταιρεία τον εμφανίζει με οριακή πλειοψηφία, θα πάρει την κατιούσα! Σε αυτό θα συνδράμει και η Χρυσή Αυγή η οποία επίσης εμφανίζει ανοδική πορεία!
Η  πρώτη λοιπόν εικόνα που αφορά στην εκτίμηση ψήφου δείχνει τα εξής στοιχεία...


ΣΥΡΙΖΑ 30-33%(κάτι που ισοδυναμεί με 151-154 έδρες λόγω της διαμόρφωσης των υπολοίπων εκλογικών σχηματισμών)
ΝΔ 20-22%
Χρυσή Αυγή 9%
Λαφαζάνης 6-7% με ανοδική τάση
Ποτάμι 5%
ΚΚΕ 5%
Το ΠΑΣΟΚ και οι ΑΝΕΛ κινούνται στα επίπεδα του  3% και όλα θα εξαρτηθούν από τη συσπείρωση των επόμενων εβδομάδων, καθώς τώρα είναι χαμηλή.
Άλλωστε όπως φαίνεται και είναι λογικό, καταγράφεται μεγάλο το ποσοστό των αναποφάσιστων δεδομένου ότι δεν έχει αρχίσει καν η προεκλογική περίοδος που αναμένεται να είναι πολύ θερμή αν και σύντομη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου