Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο BATMAN ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΟ BATMOBILE! ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ!

Ο πιο διάσημος (εκτός Χόλιγουντ) «Μπάτμαν» των ΗΠΑ, ο Λέοναρντ Ρόμπινσον, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από το δικό του όχημα, το Batmobile, μία μαύρη Lamborghini...

Ο 51χρονος Ρόμπινσον είχε σταματήσει το Batmobile στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου, Χάγκερστάουν του Μέριλαντ, όταν έπεσε επάνω της άλλο διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 
Ο Λεόνταρν Ρόμπινσον, ντυμένος με τη στολή του διάσημου ήρωα των κόμικ, τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν άρρωστα παιδιά σε νοσοκομεία και τους μοίραζε παιχνίδια, δαπανώντας πάνω από 25.000 ευρώ από την προσωπική του περιουσία. 
Το 2012 είχε γίνει διάσημος παγκοσμίως μέσω του διαδικτύου όταν τον σταμάτησε περιπολικό, λόγω της πινακίδας του που έγραφε απλώς... Batman. Το περιστατικό και τις κορυφαίες ατάκες του είχαν καταγράψει η κάμερα και τα μικροφωνα του πληρώματος του προσωπικού. Μια από τις πρώτες του ατάκες προς τους αστυνομικούς ήταν το «μπορείτε να μου στείλετε τον Ρόμπιν αν θέλετε». Τελικά, τότε δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και συνέχισε για να πάει σε κοντινό νοσοκομείο παίδων.

Ο Ρόμπινσον, πριν από  14 χρόνια, αποφάσισε να πουλήσει την επιχείρηση καθαρισμών που διατηρούσε προκειμένου να αγοράσει την μαύρη Lamborghini που μετατράπηκε στο Batmobile του, ενώ είχε αγοράσει και ένα αντίγραφο του παλαιότερου Batmobile από την τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του '60. Ολα αυτά για να προσφέρει λίγη χαρά σε άρρωστα παιδιά... 
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου