Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ Η ΚΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Εκτός ελέγχου φαίνεται να οδηγείται η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με χιλιάδες παράνομους μετανάστες να συνοστίζονται στα λιμάνια κι έξω από τα αστυνομικά τμήματα προκειμένου για να πάρουν τα απαραίτητα έγγραφα προσωρινής παραμονής στη χώρα.
Η κατάσταση κυρίως σε Κω και Μυτιλήνη είναι τραγική.
Πλέον σκηνές βίας και άγριων επεισοδίων διαδραματίζονται καθημερινά κυρίως ανάμεσα σε μετανάστες διαφορετικών εθνικοτήτων ενώ αρκετές...

φορές έχουν μπει στο στόχαστρο εθνικά σύμβολα όπως η σημαία στην Κάλυμνο.
Σήμερα άγριες συμπλοκές μεταξύ μεταναστών προκλήθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μπροστά στο γραφείο του Λιμενικού Σώματος.
Κάποιοι μετανάστες, προσπάθησαν να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας και να περάσουν μπροστά από άλλους που περίμενανστη σειρά τους. Οι δεύτεροι αντέδρασαν έντονα, σημειώθηκαν εκτεταμένες συμπλοκές, ενώ υπήρξαν και μικροτραυματισμοί.
Από την οργή των λαθρομεταναστών δε γλύτωσαν ούτε οι λιμενικοί οι οποίοι θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την καθυστέρηση της καταγραφής τους προκαλώντας τους με άσεμνες χειρονομίες.
Ακολουθεί το βίντεο του lesvosnews.gr
katohika.gr

1 σχόλιο:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=BObckmcicg4
    Αυτός ο άνθρωπος, μόνος του, κατόρθωσε να διώξει τους λαθροέποικους, οι οποίοι κατέλαβαν παράνομα τον κεντρικό δρόμο στην Κω. Λίγο παραπέρα, κάποιοι νεοέλληνες ραγιάδες, "απολάμβαναν" την παγωμένη φραπεδιά τους στα καφέ. Ο εγκεφαλικός αυνανισμός του Έλληνα ραγιά είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Ο Έλληνας κατάντησε μια ανθρωπόμορφη μάζα, μαστουρωμένος, αποχαυνωμένος και συνειδητά καθυστερημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή