Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΒΑΡΚΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ! ΤΟΣΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

Βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, Γιώργος Παπαδόπουλος, στη Μυτιλήνη, στο οποίο φαίνεται καθαρά μία τουρκική ακταιωρός να πλησιάζει....

φουσκωτό σκάφος γεμάτο με λαθρομετανάστες, που πλέει προς την βόρεια ακτή της Λέσβου και στη συνέχεια να…αποχωρεί!


Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, η τουρκική ακταιωρός κάνει ένα κύκλο γύρω από το πλοιάριο και στη συνέχεια το αφήνει να συνεχίσει ανενόχλητο το ταξίδι του προς τη Λέσβο, η οποία ήδη «βουλιάζει» από τους μετανάστες!

Η τουρκική ακταιωρός δεν παρεμποδίζει την πορεία του φουσκωτού με τους λαθρομετανάστες, αντιθέτως μετά από κάποιες κινήσεις κοντά στο σκάφος αποχωρεί προς την τουρκική ακτή.

Οι κινήσεις της τουρκικής ακταιωρού γίνονται μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα.

Η εικόνα αυτή καταγράφηκε περίπου πριν από ένα μήνα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Εφταλούς, που βρίσκεται στη βόρεια Λέσβο και της απέναντι μικρασιατικής ακτής.

Η κυβέρνηση της Άγκυρας υποστηρίζει ότι στο διάστημα μεταξύ 17ης Ιουλίου και 17ης Αυγούστου η τουρκική ακτοφυλακή διέσωσε στο Αιγαίο 18.300 λαθρομετανάστες.

eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας κάνουν μέσω Ελλάδας εξαγωγή ισλαμιστών τρομοκρατών του ISIS στην Ευρώπη με σκοπό να σκοτώσουν χιλιάδες αθώους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή