Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Ο...ΝΕΝΕΚΟΣ!!!

Μέσα σε ελάχιστους μήνες, ο Τσίπρας, ο νεώτερος πρωθυπουργός που εξέλεξε η χώρα, αποδείχθηκε ανεπαρκής και επικίνδυνος! Από...


αντιμνημονιακός και πατριώτης έγινε οσφυοκάμπτης μοιάζοντας περισσότερο με Τσολάκογλου και φέρνοντας στη χώρα το χειρότερο μνημόνιο από όλα τα προηγούμενα. Αυτός ο νεαρός είναι επικίνδυνος για τη χώρα! Πρέπει ο λαός να τον τιμωρήσει για την εξαπάτηση που του επεφύλαξε! 

6 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ . ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώην πρόεδρος του 15μελούς,είναι τόσο ανίκανος,που ούτε εκλογές δεν ξέρει να κάνει.
    Οι ημερομηνίες δεν ''βγαίνουν'',για 20 Σεπτεμβρίου.Ολοι τους,εκεί στον ΣΦΥΡΙΖΑ είναι τόσο άχρηστοι,που στο τέλος αναρωτιέσαι ό,τι δεν μπορεί,πλάκα κάνουν...και δεν έχουν καταλάβει ότι είναι η κυβέρνηση της χώρας.Τι θέλει τώρα το κωλόπαιδο,να ρίξει την κυβερνησή του,για να ξαναγίνει...πρωθυπουργός; Έλεος!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το Νενέκος να γράφεται παρακαλώ ΝαιΝαίκος,από τα πολλά ναι που είπε στον Σόϊμπλε.
    Αλλωστε και αυτόν ακόμα τον αρχιπροδότη τον Νενέκο,αλλά και τον Γούση,τους έχει ξεπεράσει. Πλέον ΄΄παίζει΄΄ στην Κατηγορία ΕΦΙΑΛΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αριστερά ήταν και είναι η μεγάλη πληγή της Πατρίδας μας . ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ , ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ , ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ .......... ΛΕΣΒΙΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ . ΣΚΥΛΑ ...... POUTA ....... BASTARDOS .......... TASIA ANTE Γ.............. εσύ και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΟΥ . Θα έρθουν ΚΡΕΜΑΛΕΣ καθάρματα αριστεροί προδότες . Θα σας ΠΑΛΟΥΚΩΣΟΥΜΕ σαν τον Τσαουέσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχεις δίκιο φίλε . Ίδιος ο Τσαουσέσκο είναι ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ και του αξίζει η κρεμάλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή