Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ: "Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ"!

Η Μέρκελ με χθεσινοβραδινή της δήλωσε δικαίωσε 100% αυτό που από χθες πρωί-πρωί γράφαμε: hΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΑ!. Η Μέρκελ λοιπόν δήλωσε ότι "η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης, όχι μέρος της κρίσης"! Άρα θέλει τις εκλογές, έδωσε το Ο,Κ. στον Τσίπρα...


για εκλογές προκειμένου να αιφνιδιάσει και να "καρυδώσει" τους αντιμνημονιακούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και είτε να μην μπουν στην επόμενη Βουλή είτε να μπουν...ξεπουπουλιασμένοι! Ο στόχος της Μέρκελ και του Σόιμπλε είναι να προκύψει κυβέρνηση συνεργασία υποτακτικών κομμάτων από την επόμενη Βουλή. ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ, ακόμη και αν μπουν οι ΑΝΕΛ με το ΠΑΣΟΚ να συγκροτήσουν μία 5κομματική κυβέρνηση η οποία θα υπακούει πειθήνια σε όλες τις εντολές των τοκογλύφων και θα υπογράφει το διαρκές ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την εξόντωση του λαού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου