Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ...ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!!

Διαβάζουμε από την ανάρτηση του Σταύρου Καρκαλέτση: "Αυριανοί Έλληνες πολίτες, μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού, για το πόσο ρατσιστές, ακραίοι και αφιλόξενοι είμαστε. Ξυπνήστε Έλληνες, η πατρίδα...


δέχεται εισβολή. Και μην αρχίσει κανείς σας το παραμύθι για ''....τα μεγάλα σύνορα που δεν γίνεται να φυλαχτούν κτλ κτλ''. Αντιστράτηγος Κων/νος Ζιαζιάς , τέως αρχηγός ΓΕΣ, και προσωπικός μου φίλος, χθες στο Kontra Channel: ''Οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε θέση να μην αφήνουν να περνά τα σύνορα ούτε κουνούπι''.

Σχόλιο δικό μας: Όσο υπάχουν τέτοιοι ραγιάδες/νεοταξίτες πολιτικοί δεν υπάρχει περίπτωση η χώρα να σηκώσει κεφάλι. Αντιθέτως ο τόπος θα βουλιάξει και το σχέδιο της ΝΤΠ για τον αφανισμό του έθνους μας θα υλοποιηθεί! Όποιοι Έλληνες επιβιώσουν θα είναι σαν τα...ζώα υπό εξαφάνιση! 

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ! ΟΥΣΤ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΣΩ ΜΕ ΛΑΘΡΟΖΟΛ!

    ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που ψηφίζουν προδότες και ανθέλληνες πολιτικούς είναι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα κατά της Ελλάδας.Ολοι αυτοί οι προοδευτικοί θολοκουλτουριάρηδες πολιτικοί μαζί με τους ψηφοφόρους τους,μας κατέστρεψαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξύπνα νεοέλληνα,σήμερα μας κουνούν το δάχτυλο,εχθές το ''έπαιζαν ψόφιοι κοριοί''...και αύριο θα μας σφάζουν στο γόνατο,δεν πρέπει να τους λυπηθούμε,είναι εδώ για να αλλώσουν την Ελλάδα και μέχρι στιγμής το έχουν καταφέρει. Εμείς τον Ελληνα αστυνομικό τον ''πυροβολούμε'' γιατί τόλμησε να υπερασπιστεί την σωματική του ακεραιότητα,όταν τον διέταξαν να βάλει τάξη σε αυτά τα ΖΩΑ! Στα Σκόπια τους πυροβολούν κυριολεκτικά,με πλαστικές σφαίρες οι σκοπιανοί αστυνομικοί,αλλά δεν είδα να ''ιδρώνη το αυτί'' καμμιάς τσούλας,συγγνώμη τασούλας ήθελα να πώ και κανενός προοδευτικού θολομαλάκα αριστερούλη, να διαμαρτυρηθεί,για την δήθεν κακοποίηση τον ''αναξιοπαθούντων'' ισλαμοφανατικών εισβολέων ψευδοπροσφύγων.
    Πως να το κάνουμε δλδ, δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας ρε αδελφέ μ' αυτούς τους λεχρίτες δεν έχουμε τίποτα κοινό που να μας συνδέει...και δεν θα μας τους επιβάλλει κανένας μπουχέσας πολιτικάντης. Αν όλοι αυτοί συνεχίσουν το βιολάκι τους,να το ξέρουν,στο τέλος θα χυθεί πολύ αίμα και αυτό αν συμβεί δεν θα είναι καλό για κανένα μας!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός που υφίσταται ο Έλληνας. Οι λαθροέποικοι απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα γεύματα, τους παραχωρείται στέγη με όλες τις ανέσεις και δωρεάν wi-fi. Στον αντίποδα, κάποιος συμπατριώτης μας με σοβαρά προβλήματα υγείας, "απολαμβάνει" την εκδικητική πολιτική των υποτακτικών της Μέρκελ. Όποιος φίλος από Αργολίδα μπορεί να βοηθήσει, υπάρχει ένας ταλαιπωρημένος συνάνθρωπος μας, που κινδυνεύει να πεθάνει στο δρόμο: http://www.defencenet.gr/defence/20150822/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%84%CE%B4%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή