Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ! 9η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ!

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Σταθόπουλος συνεχίζει ακμαίος τις αποστολές βοήθειας προς τους λεγόμενους πρόσφυγες, προσφέροντας ....

την 9η βοήθεια προς όσους φιλοξενούνται στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Δήμου Γαλατσίου. Με δεδομένο ότι ζούμε ασύμμετρη επίθεση από Τούρκους, σε συνεργασία με Γερμανούς για να καθυποτάξουν τη χώρα μας στο σχέδιο παράδοσης του Αιγαίου σε αυτούς και στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος, να δούμε τι θα κάνει σε λίγο ο Δήμαρχος Σταθόπουλος, όταν θα αρχίσει η έκρηξη που πλησιάζει. Τότε που χιλιάδες λαθρομετανάστες θα χρειαστεί να φιλοξενηθούν και σε άλλους Δήμους, όπως και στης Αγίας Παρασκευής. 
Διαβάζουμε το δελτίο Τύπου του Δημάρχου. 

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 9η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Ακόμα μια αποστολή με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20/10/2015 στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στα Ολυμπιακά Ακίνητα του Δήμου Γαλατσίου.
Ήδη οι υπεύθυνοι του Δήμου Γαλατσίου μας έχουν εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη τους για τη βοήθεια που τους προσφέρουμε σαν Δήμος.
Όλη αυτή η προσπάθεια στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στη κινητοποίηση των Δημοτών μας η οποία αποδεικνύεται εξαιρετικά σημαντική.
Δυστυχώς το κύμα των προσφυγικών ροών συνεχίζεται αμείωτο και αμείωτη θα είναι και η δική μας συμπαράσταση στηριζόμενοι πάντα στην ευαισθησία των Δημοτών μας.

                       Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ  

9 σχόλια:

  1. Μεγάλος ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΣ . Ας μας πει πόσες φορές έστειλε βοήθεια στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου η στους Ελληνο Ορθόδοξους της Συρίας που σφαγιάζονται καθημερινά από τους φίλους του ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ του ISSIS ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μσκη Βραχιολίδη είναι γεγονός ότι οι Ελληνο Ορθόδοξοι Συρίας έχουν ζητήσει πολλές φορές βοήθεια από τους Έλληνόφωνες Δημάρχους και αυτοί αρνήθηκαν να στείλουν ένα πσκέτο μακαρόνια οι ΆΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΔΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Ελλάδα φαίνεται ότι δεν υπάρχουν
    άνεργοι,
    άστεγοι,
    φτωχοί,
    πεινασμένοι,
    αναξιοπαθούντες.
    Οι Έλληνες προφανώς ζουν στην χώρα της επαγγελίας,
    όπου ρέει άφθονο γάλα και μέλι.
    Άρα οι Έλληνες δεν χρειάζονται φροντίδα !!!
    Διαφωνεί κανείς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαφωνεί. Ο Τσίπρας. Και ο Κα(η)μμένος. Και όλοι αυτοί που απαρτίζουν την συμμορία που καταστρέφει την Ελλάδα. Προφανώς, αγαπητέ/ή μου, διαφωνούν και όλοι αυτοί που ξαναψήφισαν τη συμμορία στις 20 Σεπτεμβρίου. Ας προσέχαμε. Το είπε και ο Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.Η κυβερνηση εκλεχθηκε απο το 20% του εκλογικου σωματος.!!!!!!.Και το εκλογικο συστημα που εφτιαξε ο Βενιζέλος προσφερει στα λαμόγια 50 επι πλεον εδρες.
      2.Το πρωτο κομμα ηταν της ΑΠΟΧΗΣ με 42%

      Διαγραφή
  6. Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής σε πόσα ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ έστειλε ένα πιάτο φσγητό :

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    http://olympia.gr/2015/08/08/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-coudenhove-kalergi-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε καν το 20% δεν είναι, για την ακρίβεια είναι το 18% του εκλογικού σώματος και το 14% των Ελλήνων, το υπόλοιπο είναι αλλοδαποί, που έχουν το δικαίωμα της ψήφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή