Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΜΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΣΥΓΚΑΜΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ!

Δείτε στάση Έλληνα Πρωθυπουργού κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων της Γαλλίας και της Ελλάδος, χθες μπροστά από το μνημείο του...

Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, ενώπιον του Γάλλου Προέδρου Ολάντ. Το τι του γράφουν τα διάφορα sites δεν λέγεται. Όπως αυτό που αναδημοσιεύουμε και τον χαρακτηρίζει "βλαχοδήμαρχο πρωθυπουργό" που στέκεται λες και είναι σε "γιάφκα" με σταυρωμένα τα χέρια και ανοιχτά τα πόδια! 
Έτσι αποδίδει αυτός τιμές! Όχι μόνο γραβάτα δεν φοράει αλλά ο τρόπος που στέκεται μοιάζει λες και έχει συγκαεί ή τον τρώει ο κ@λος του γιατί δεν τον σκούπισε καλά!  Να τον χαίρεστε...αριστεροί! Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι αυτός! Ουστ! 


2 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΕ ΤΗΣ ΒΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φταιει αυτος;; Ο αμυαλος Λαος και ο ανεκδιηγητος Καμμενος φταιει.. Η Ελλαδα συνεχιζει να ξεφτηλιζεται Διεθνως και ..εγχωριως. Αφου ο Λαος ηθελε Πρωθυπουργο εναν γεννημα-θρεμα των σοκακιων των Εξαρχιων, εναν αθρησκο λα'ι'κιστη, που πιστευει στο γαμο με πιστοποιητικο, και στο ατιμελητο λα'ι'κιστικο ντισιμο, εναν αρχομανη ψευτη, θα τον ..''τρωει στα μουτρα'' του συνεχως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή