Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΌΣΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΩΤΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Αφού δώσατε εντολή στους Τσίπρα-Καμμένο να ξανα-κυβερήσουν, θα σας στείλουν στη φυλακή! Με τα προαπαιτούμενα και το 3ο μνημόνιο, τα χαράτσια θα φτάσουν στα ύψη, ΕΝΦΙΑ θα πληρώνουν μέχρι και τα διατηρητέα ή ακατοίκητα σπίτια....


100 ετών, η φορκαταιγίδα θα καταστήσει τους Έλληνες φοροφυγάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν φυλακή! Ναι, φυλακή διότι σύμφωνα με νέο νόμο, η φοροδιαφυγή καθίσταται έγκλημα και τιμωρείται με βαριά φυλάκιση, ακόμη και πάνω από 2 χρόνια! 
Νομίζατε ότι θα τιμωρηθούν οι απατεώνες πολιτικοί που έκλεψαν τον λαό; Ο φουκαράς ο λαός θα μπει στα κελιά! 

2 σχόλια:

  1. Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμος να τους στείλω στην άλλη ζωή! Είμαι έτοιμος για όλα! Αυτό είναι το μήνυμά μου προς Τσίπρα-Καμμένο και σε όλους της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου ρε Τσίπρα αριστερέ με τις κατακόκκινες γραμμές σου...μας κατέπληξες κι' εσύ και το άλλο το παιδοβούβαλο με τα τραινάκια του...
    ''Καταπλήξατε τα πλήθη'' σαν τον Δ. Χόρν στο ``μια ζωή την έχουμε΄΄
    Μόνο μην αρχίσουμε να ''γλεντάμε'' εμείς, γιατί τότε εσείς θα βρεθείτε με σχοινί στα λαιμουδάκια σας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή