Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ....ΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ!


Δήμαρχε, πρέπει να απολογηθείς για όλα έχεις πράξει. 
Λάβαμε και δημοσιεύουμε το...κρίσιμο δελτίο τύπου που έστειλε ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Οικονόμου...


"Καλείστε να παρευρεθείτε στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 29/10/2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα -  Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Περικλέους 55), για συζήτηση επί του Απολογισμού των Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, (1-9-2014 έως 31-12-2014) σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν. 3463/2006".


14 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΑΚΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΑΚΗΔΕΣ...ΑΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΡΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΚΟΙ (δεν αμφιβάλλω βέβαια οτι είστε για να λέτε τέτοια πραγματα!!!)
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ.ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ!
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΕΙΔΗΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ;
    ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΟ ΔΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ! ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΕΙ ΧΑΖΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΙΞΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
    ΝΤΡΟΠΗ!
    ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ!
    ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ....ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤA ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΜΕ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ.ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
      http://indobserver.blogspot.gr/2015/10/blog-post_60.html
      ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΡΩΤΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ?
      ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΖΙΧΑΤΖΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!!!!!!ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΟΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ!!!!!!!!
      ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΗΛΘΕ ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ,ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗΝ ΚΩ,ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ..
      ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΜΕ
      Ο ΟΖΑΛ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.


      Διαγραφή
  2. Λες πάλι παπαριές χωρίς επιχειρήματα. Ο καημός σου εσένα είναι να ζητήσω συγγνώμη. Μάθε να διαβάζεις πρώτα τι γράφω και μετά βγάζε συμπεράσματα. Θα πάρεις στην ώρα σου απάντηση, πότε όμως θα πεις το ονοματάκι σου; Σε ντουβάρι μιλάω ή σε...παπάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεί η Ελλάδα να δεχτεί εκατ. ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ οι οποίοι δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ και να δημιουργήσουν στην Πατρίδα μας τα επόμενα χρόνισ μισ πανίσχυρη φανατισμένη ισλαμική κυρίαρχη δύμαμη η οποίσα θσ ισοπεδώσει τα πάντα σε αυτή την προδένη χώρα . Αυτά περί προσφύγων και μικρών πσιδιών καλύπτει ένα ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . Σήμερα στην Πατρίδα μας 3.5 εκατ. Έλληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και κάτω από αυτά . Χιλιάδες Εκληνόπουλα κοιμούνται νηστικά τα βράδια . Εκατ. οι άνεργοι . Εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις έχουν κλείσει . Η φτώχεια η εξαθλίωση και η δυστυχία έχουν κυριαρχήσει παντού . Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν πεθάνει γιατί δεν είχσν χρήματα γισ την υγεία τους . 20.000 Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει κσι τα παιδιά μας τσ Ελληνόπουλσ δεν έχουν 5 ευρώ στην τσέπη τους . Η ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ . ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΝΑΡΧΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΕΙ 180 εκατ. Πόσους μπορεί η Ελλάδα να να φερει ακόμη ; Έχουμε γίνει ΠΡΟΔΦΥΓΕΣ στον τόπο μας . Η εγκληματικότητα οργιάζει . Οι Αφγανοί ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ . ΤΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ . ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ . Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ . Η ΟΡΓΗ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΗ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥ΅ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ {Ο ΣΥΡΙΖΑ}ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΥΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑ΅ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Η ΦΑΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΣΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Η ΜΠΟΦΟΥΝΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που είσαι Πσπαδόπουλε ...... Ευλογημένα χρόνια χωρίς φτώχεια εξαθλίωση κσι βρομο κομμουνιστές . Ζήτω η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ . ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

      Διαγραφή
    2. Δεν την χάσαμε την Κύπρο με τον Παπαδόπουλο , με τον Ιωαννίδη την χάσαμε. Άντε ξύπνα ανιστόρητε και φάε Τσίπρα τώρα που χάσαμε και την Ελλάδα. Νηστικός και πάμφτωχος θα πεθάνεις ρεεεε !!!

      Διαγραφή
  7. Οι μόνοι αληθινοί πατριώτες που δεν κοίταζαν την τσέπη τους αλλά την πατρίδα. Για αυτό πέθαναν πάμφτωχοι αλλά περήφανοι. Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ για την Ελλάδα. Ούτε χρέος ούτε φτώχεια όλοι δούλευαν και κανείς δεν πείναγε. Φάτε τώρα δημοκρατία να λιγδώσει το αντεράκι σας. Να τη χαίρεστε τη δημοκρατία των κοινών απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα τα σχόλια είναι πολύ-πολύ σωστά !!!
    εκτός από το πρώτο...ρε ''φιλαράκο'' δεν είπαμε να μη λες μαλακίες...τώρα στη ''βάρεσε'' στους λαθρομετανάστες ;;
    μήπως έχεις καμιά ΜΚΟ και τα κονομάς, οπότε καλά κάνεις και το παίζεις ''φιλάνθρωπος'' !!
    αν όχι τότε είσαι και πολύ...''λεβέντης'' !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δραχμή επί επταετίας ήταν το ποιό ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ στον κόσμο . Ο Παδόπουλος είχε τέτοιο πρόγραμμα ανάπτυξης που την εποχή εκείνει είχαν γίνει δεκάδες χιλιάδες έργα . Ο Παπαδόπουλος είχε βγάλει ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ( εικοσάρικα και τριαντάρικα πρωτοφανές για χώρα) και η Ελλάδα δεν χρώσταγε ούτε ένα δολάριο στους τοκογλύφους και δεν υπήρχε ανεργία κσι ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ . Οι Έλληνες επί Παπαδόπουλου δεν έψαχναν στα σκουπίδια για να φάνε . Την Κύπρο την πούλησαν οι πολιτικοί και γι αυτό ανέτρεψαν τον Παπαδόπουλο . ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ . ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 !!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΑΡ....ΔΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ? ΟΛΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΓΙΝΑΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ . ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή