Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ (;) ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ...ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Τα τελευταία 24ωρα, μετά από την αποκάλυψη για προβληματικά πόθεν έσχες δύο υπουργών, οι συζητήσεις που γίνονται στρέφονται γύρω από εκείνον που είχε «ξεχάσει» να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ....

Με τις φήμες να στρέφονται γύρω από το πρόσωπο του Γιώργου Σταθάκη, δημοσιογράφοι ρώτησαν ευθέως την Τετάρτη τον υπουργό Οικονομίας αν πράγματι είναι ο ίδιος εκείνος με το «προβληματικό» πόθεν έσχες.

«Δεν μπορώ να προβώ σε καμία δήλωση με βάση το νόμο, πριν ολοκληρώσει η βουλή τον έλεγχό της», ήταν η απάντηση του κ. Σταθάκη.

Υπενθυμίζεται ότι για τον έτερο υπουργό το ζήτημα ήταν πως δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες μετοχές εταιρείας. Με δηλώσεις του στο Mega τη Δευτέρα ο Αλέκος Φλαμπουράρης είχε παραδεχθεί ότι επρόκειτο για τον ίδιο, δηλώνοντας πως όταν ορκίστηκε υπουργός τον περασμένο Ιανουάριο είχε μεταβιβάσει τις μετοχές, αλλά η δήλωση του πόθεν έσχες περιελάμβανε τα στοιχεία για το 2014.

1 σχόλιο:

  1. Ο απατεώνας φοροφυγάς του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε να δλώσει ένα εκστ. Ευρώ κσι δεν τρέχει τίποτα . Το ποιό διεφθαρμένο κόμμα είνσι ο ΣΥΡΙΖΑ των ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή